Στηβ Ντούζος: «Ήμουν σε κώμα, σχεδόν πεθαμένος. Η Παναγία μου δωσε μια τελευταία ευκαιρία στη ζωή»

Στηβ Ντούζος: «Ήμουν σε κώμα, σχεδόν πεθαμένος. Η Παναγία μου δωσε μια τελευταία ευκαιρία στη ζωή»

Στηβ Ντούζος: «Ήμουν σε κώμα, σχεδόν πεθαμένος. Η Παναγία μου δωσε μια τελευταία ευκαιρία στη ζωή»
cccΜια σπάνια εξομολόγηση του Στηβ Ντούζου για την ζωή του και την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν κάποιον καιρό. Ο αγαπημένος ηθοποιός από το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» συγκλονίζει με όσα διηγείται.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και γύρισε πίσω στον χρόνο, τότε που σημείωνε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο του «Μπίλια» ενώ αναφέρθηκε και στον «θάνατο» που βίωσε πριν μερικά χρόνια όταν έπαθε ανακοπή.

Το πρόβλημα υγείας του
Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Ντούζος δήλωσε: «έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ… Και ‘γω και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό.

Η τελευταία μου σκέψη καθώς έσβηνα ήταν ‘‘Παναγία μου σώσε με’’. Μέχρι τότε δεν το είχα πει ξανά. Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος σαν να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία» είπε αρχικά ο Στηβ Ντούζος.

Η ταινίες που έπαιξε και η αποκάλυψη για τον γιο του
Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τους συμπρωταγωνιστές του από τις ταινίες δήλωσε: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία».

Τέλος, ο Στηβ Ντούζος αποκάλυψε πως ο γιος του δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω social media. «Μέσα από το Facebook του είχε κάνει κάτι ένας ανώμαλος και με ειδοποίησε πως τον ρωτούσε κάτι περίεργα. Πήγα και μίλησα εγώ αντί του γιου μου να δω τι θέλει. Βρήκα το προφίλ του καθώς μιλούσαμε, το δημοσίευσα στα δικά μου social media και μετά κρύφτηκε» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο