Ο άντρας μου με απατά και ξέρω και με ποια. Το κατάλαβα με το που είδα τα σκουπίδια

Μία νεαρή γυναίκα, η Bella Haraguchi, έχει γίνει viral στο tiktok και στις διαδικτυακές πλατφόρμες επειδή όπως λέει έπιασε τον άντρα της να την απατά με αυτόν τον τρόπο.

Η απίστευτη ιστορία
Ειδικότερα, η Bella Haraguchi ανάρτησε ένα video στη δημοφιλή πλατφόρμα, στο οποίο παρουσίαζε τόσο το αποδεικτικό στοιχείο, όσο και τον διάλογο που είχε μετά με τον σύντροφό της μέσω γραπτών μηνυμάτων και οι προβολές ξεπέρασαν, μέσα σε λίγη ώρα, τις πολλές χιλιάδες, ενώ τα likes το ένα εκατομμύριο.

Όπως ακούγεται να λέει η κοπέλα, βρέθηκε στο σπίτι μόνη της, όταν ο σύντροφός της πήγε στο γυμναστήριο και καθώς τακτοποιούσε κάποια πράγματα στην κουζίνα, παρατήρησε κάτι παράξενο στα σκουπίδια και τελικά, αποδείχθηκε πως ήταν ένα clip για τα μαλλιά, το οποίο δεν ανήκε σε εκείνη.

Αφού βεβαιώθηκε για το τι έβλεπε, έστειλε μήνυμα στον φίλο της και τον ρωτούσε τι συμβαίνει και εκείνος, αντί να παραδεχθεί το λάθος του ή να πει την αλήθεια, προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να την κατηγορήσει για υπερβολική αντίδραση.

Της έγραψε πως το clip είναι δικό της και το πέταξε εκείνος, επειδή ακριβώς φοβόταν ότι θα είχε αυτή την αντίδραση, γράφοντας χαρακτηριστικά «Επειδή προσπαθείς πάντα να βρεις κάτι για να διαφωνήσουμε».Ωστόσο, όταν τον ρώτησε για ποιον λόγο δεν πέταξε και τα υπόλοιπα πράγματά της, εκείνος απάντησε ότι πιθανότατα το clip ανήκει σε εκείνον.

Το δεύτερο βιντεο
Σε δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε η κοπέλα, εξήγησε πως ο σύντροφός της έχει μακριά μαλλιά, γι’ αυτό και απάντησε έτσι και διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη.

«Το clip ανήκε σε μία κοπέλα που έβγαινε με τον φίλο μου για λίγο πριν από εμένα», επεσήμανε και σημείωσε πως είχε δει το clip στο σπίτι παλαιότερα, αλλά θέλησε να ρωτήσει γι’ αυτό όταν το βρήκε στα σκουπίδια.

Η νεαρή γυναίκα θα μπορούσε να ζήσει με το γεγονός ότι υπήρχε στο σπίτι ένα αντικείμενο μιας άλλης κοπέλας, αλλά η προσπάθεια απόκρυψης την μπέρδεψε και την ενόχλησε πολύ, τονίζοντας «στεναχωρήθηκα και νευρίασα με τα ψέματα. Δεν βγάζουν κανένα νόημα εξ αρχής. Δεν έχω θυμώσει επειδή υπήρχε άλλη κοπέλα, αυτό το ήξερα. Ήθελα να δω μέχρι πού θα το φτάσει. Και ναι, είπε πολλά ψέματα».

Η νεαρή γυναίκα είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της

Παρά την αναστάτωση και τα ψέματα, η κοπέλα συνεχίζει να είναι σε σχέση μαζί του, με τους ακολούθους της και στα δύο βίντεο να κατακρίνουν τη συμπεριφορά του, γράφοντας «Ο τρόπος που προσπάθησε να το γυρίσει όλο πάνω σου, δείχνει πολλά. Φύγε τώρα» και «Ακόμα κι αν έλεγε την αλήθεια, πρέπει να μάθει να επικοινωνεί σωστά».