Ξεσπά μητέρα ΑΜΕΑ: «Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να μην εκνευρίζομαι με την ανοησία των ενηλίκων. Φτάνει όμως!»

Η μητέρα αυτή ήρθε αντιμέτωπη με ένα περιστατικό στην παιδική χαρά που κάποια παιδιά ρώτησαν τους γονείς τους γιατί η κόρη της δεν μιλάει και εκείνοι τους απάντησαν ότι το έπαθε αυτό επειδή δεν άκουγε τη μητέρα της!

Το αποτρόπαιο περιστατικό
Τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανέβασε δημόσια για να διηγηθεί περιστατικό που συνέβη στην παιδιική χαρά, με παιδιά που οι γονείς τους, τους είπαν πως η Μαρία δεν μιλάει επειδή δεν ακούει τη μαμά της. Η Ντέμη είναι η μητέρα της Μαρίας, ενός παιδιού που πάσχει από το σύνδρομο Cri du Chat και διαχειρίστρια της σελίδας Maria’s Wonderful World – CriduChat syndrome

Τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανέβασε δημόσια για να διηγηθεί περιστατικό που συνέβη στην παιδιική χαρά, με παιδιά που οι γονείς τους, τους είπαν πως η Μαρία δεν μιλάει επειδή δεν ακούει τη μαμά της.
Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της, τα εξής:

Βίντεο όχι χαρούμενο.
Προσπαθώ πολύ να είμαι ψύχραιμη και να μην εκνευρίζομαι με την ανοησία των ενηλίκων.
Φτάνει όμως!Μάθετε για την αναπηρία και μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τις λέξεις.
Αν, δεν ξέρετε τι έχει ένα παιδάκι που βλέπει το παιδί σας και σας ρωτάει, μη λέτε βλακείες.!!!Να είστε ειλικρινής, ευγενικοί και να δείχνετε ενδιαφέρον απέναντι στις απορίες των παιδιών σας.

Να γίνουν καλύτεροι από εμάς είναι ο στόχος και όχι χειρότεροι.

Δείτε το βίντεο