Ο 20χρονος ήρωας που έσωσε επιβάτες μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει αρχές και ήθος

Η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Έρη Τζιαστούδη, δίνει μια άλλη εικόνα από την τραγωδία στα Τέμπη – Τι ανέφερε για τον 20χρονο που αψηφώντας τον κίνδυνο έσωσε επιβάτες οι οποίοι κινδύνευαν

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας φοιτητής από τα Χανιά κατά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02)

Ο λόγος για τον φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι, και αψηφώντας τον κίνδυνο, την τεράστια φωτιά που έκαιγε δίπλα του, θέλησε να σώσει κόσμο. Και τα κατάφερε σπάζοντας το τζάμι. Ο νεαρός Ανδρέας έσωσε τουλάχιστον δέκα νεαρούς, αγόρια και κορίτσια.

Με μια ανάρτηση, στο Facebook, η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Έρη Τζιαστούδη, δίνει μια άλλη εικόνα από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη,αρχές και ήθος!