Πατέρας ξυπνάει καθημερινά από τα χαράματα για να φροντίσει το μωρό και να ξεκουράσει την γυναίκα του

Πατέρας ξυπνάει καθημερινά από τα χαράματα για να φροντίσει το μωρό και να ξεκουράσει την γυναίκα του

Σίγουρα μια από τις ωραιότερες στιγμές του ανθρώπου, είναι εκείνη η μέρα που έρχεται το παιδί τους στον κόσμο! Όλες οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης, οι φόβοι για το άγνωστο και ο πόνος της γέννας εξαφανίζονται στην στιγμή όταν μια μάνα παίρνει στην αγκαλιά το μωρό της. Αυτό που είναι σίγουρο όμως , είναι η κούραση!

Μάλιστα, όσο οι μέρες περνούν επιδεινώνεται γι’ αυτό και μια νέα μαμά χρειάζεται οπωσδήποτε βοήθεια!

Eden Kim: Η βοήθεια από τον σύντροφο της για να κοιμάται
Η Eden Kim πρόσφατα γέννησε το δεύτερο αγοράκι της και σε μια συγκινητική ανάρτησή της στο TikTok, ευχαρίστησε τον σύζυγό της για όλη τη βοήθεια που της προσφέρει.Στο βίντεό της εξηγεί ότι από τότε που γέννησε το μωρό τους, ο άντρας της φροντίζει καθημερινά να κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του, έτσι ώστε η ίδια να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες τη μέρα. Συνέχισε λέγοντας ότι σηκώνεται από τις 4 το πρωί για να φροντίσει το μωρό τους, κάτι που την έκανε να αισθάνεται τύψεις.

Εκείνος όμως όχι μόνο επέμεινε αλλά της είπε: «Έχεις τόσες ευθύνες και κουβαλάς βάρη, στα οποία εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω. Έμεινες έγκυος, γέννησες και τώρα όσο αναρρώνεις, θηλάζεις. Σε αυτό που μπορώ ουσιαστικά να σε βοηθήσω είναι με την έλλειψη ύπνου. Αυτό το βάρος μπορώ να το σηκώσω εγώ. Οπότε γιατί να μην το κάνω;».

Eden Kim: Δείτε το video που δημοσίευσε