Όλοι κράζουν τον Βακάκη: Αντιδράσεις για τη νέα διαφήμιση των Jumbo, οργισμένοι με αυτό που είδαν, οι βίγκαν

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, με το διαδικτυακό κοινό να τη χαρακτηρίζει κακόγουστη και προσβλητική.

Πασχαλινά κόκκινα αυγά ως διαστημόπλοια στη Σελήνη, μία στρίπερ… ντυμένη «λαγουδάκι» να κάνει pole dancing, ένα αρνί στη σούβλα, λεμόνια και καρέκλες να αιωρούνται και… στη μέση ο «Πλανητάρχης» Τάσος Μπουγάς να τραγουδά.

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται εντελώς ανυπόστατα, μάλλον δεν έχετε δει τη νέα διαφήμιση των Jumbo, στο οποίο ο λαϊκός τραγουδιστής σε ρόλο… Αστροναύτη πηγαίνει στο Φεγγάρι για να γιορτάσει το Πάσχα.

Μέχρι εκεί όλα (σχεδόν) καλά, αν εξαιρέσουμε την αισθητική που αγνοείται. Ωστόσο, στο σουρεαλιστικό κόνσεπτ του τραγουδιού ο Τάσος Μπουγάς έχει εκδιωχθεί από τη Γη από τους… κακούς vegans.

Τα Jumbo εξόργισαν τους vegans
Ο Τάσος Μπουγάς τραγουδάει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου», με τους στίχους να προκαλούν θύελλα αντιδράσεων, αφού αναδεικνύουν με τον χειρότερο τρόπο όλα τα έμφυλα και μη στερεότυπα.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», τραγουδάει ο «Πλανητάρχης», αποχαιρετώντας παράλληλα το «λαγουδάκι» που εκσφενδονίζεται στο Διάστημα.

Τέλος, κρατώντας μία λαμπάδα μπριζόλα, ο ίδιος ζητά από τους vegan να μείνουν μακριά και αγαπημένοι, ενώ την ίδια στιγμή, θεατής όλου αυτού είναι ένας νεαρός vegan, ο οποίος κρατά μια λαμπάδα μαρούλι και τρώει παράλληλα από αυτό.

Δείτε το βίντεο