Τα κατάφερε ο Παναγιώτης Ραφαήλ: Στέκεται όρθιος μόνος του και κάνει τα πρώτα του βήματα

Τα πρώτα του βήματα κάνει ο, τετράχρονος πλέον, Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος είχε βρεθεί αντιμέτωπος με μία σπάνια ασθένεια.

Η πρόσφατη ανάρτηση των γονιών του, μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και πόσο τον βοήθησε η θεραπεία για τη σπάνια ασθένεια, που ακολούθησε στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της οικογένειας στο Facebook αναρτήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο μικρός περπατάει με την βοήθεια του οχήματός του, όπως το λέει ο ίδιος, και η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την βοήθεια, τονίζοντας πως ο μικρός προοδεύει και δυναμώνει.

Μάλιστα, στο βίντεο, ο Παναγιώτης Ραφαήλ ακούγεται να λέει πως «θα κάνω χαμό, θα τα κάνω λίμπα».

Η ανάρτηση των γονιών του Παναγιώτη Ραφαήλ
«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!»