Έγινε το θαύμα: Κέρδισε τη μάχη η σύντροφος του Βάιου Βλάχου -Βγήκε από τη ΜΕΘ & έμαθε τα δυσάρεστα 30 μέρες μετά

Έγινε το θαύμα: Κέρδισε τη μάχη η σύντροφος του Βάιου Βλάχου -Βγήκε από τη ΜΕΘ & έμαθε τα δυσάρεστα 30 μέρες μετά

Εκτός ΜΕΘ και έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία της, είναι η Δάφνη, επιβάτισσα της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω της 57 νεκρούς.

Πρόκειται για τη σύντροφο ενός εκ των θυμάτων, του Βάιου Βλάχου, ο αδελφός του οποίου, Ευάγγελος, τόνισε στο Mega ότι η κοπέλα έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει.

«Πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα είναι και καλύτερα, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, με την έννοια ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Χρειάζεται προσοχή, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό».

Όπως λέει ο κ. Βλάχος, η οικογένεια τηρεί διακριτική στάση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις. «Έχουμε μια διακριτική στάση. Μέσω των εκπροσώπων μας έχουμε επαφή με τη δικογραφία, μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πάνε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητούμε αυτό που γίνεται».

Ο Βαϊός Βλάχος και η Δάφνη πήραν το τρένο από τη Λάρισα. Είχαν επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του 34χρονου στην Καρδίτσα και το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Κάθισαν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια που μετά τη σύγκρουση διαλύθηκαν. Ο Βαϊός Βλάχος σκοτώθηκε ακαριαία και η κοπέλα του νοσηλεύτηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πλέον, βγήκε από την εντατική και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0