Γιώργος Λέφας για Φιλιππίδη: «Δεν μου μιλούσε 10 χρόνια, ξαφνικά με παρακάλεσε η γυναίκα του να πω ότι είναι αθώος»

Γιώργος Λέφας για Φιλιππίδη: «Δεν μου μιλούσε 10 χρόνια, ξαφνικά με παρακάλεσε η γυναίκα του να πω ότι είναι αθώος»

Τον ηθοποιό Γιώργο Λέφα τον έχουμε απολαύσει μέσα από τις πολλές τηλεοπτικές σειρές που έλαβε μέρος, αλλά και ως πρωταγωνιστή σε θεατρικούς ρόλους δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών.

Της: Έπη Τρίμη

O Γιώργος Λέφας είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Μοσχάκη και έχουν μαζί έναν γιο.

Πρόκειται για ένα καλλιτέχνη που ποτέ απασχόλησε τα ΜΜΕ πέραν της δουλειάς του και η μοναδική φορά που το όνομά του συζητήθηκε και αναπαράχθηκε ήταν όταν αναφέρθηκε στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Πάντοτε ήθελε να γίνει ηθοποιός και ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα kifisiapress: «Δεν ήμουν πολύ άτακτος, αλλά αγαπούσα υπερβολικά τον Καραγκιόζη. Έτσι με τα φιλαράκια μου στήναμε πίσω από το σεντόνι της μπουγάδας παραστάσεις με ένα κερί και πολύ φαντασία. Μεγαλώνοντας, στο γυμνάσιο, έπαιρνα μέρος σε όλες τις σχολικές παραστάσεις».

«Καίει» ο ηθοποιός τη σύζυγο του Φιλιππίδη
Ο Γιώργος Λέφας υπήρξε καλός φίλος και συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη και αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έβγαινε συχνά εκτός εαυτού ενώ είχε ακούσει διάφορα για εκείνον αλλά δεν γνώριζε την έκταση των γεγονότων.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λέφας αποκάλυψε ότι η σύζυγός του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου του ζήτησε να βοηθήσει την κατάσταση και εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη της έδωσε αρνητική απάντηση.

Αρχικά ο Γιώργος λέφας είχε πει στην κάμερα του Open Weekend:

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες του. Έβλεπα κάποια πράγματα, αλλά δε μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα από το Μetoo. Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο.

Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου. Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.»

Και πρόσθεσε: «Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν οι σύζυγοί μας. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;»

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0