Πίστευε ότι την απατούσε αλλά δεν μπορούσε να το αποδείξει – Είδε το ρολόι του και τα κατάλαβε όλα

Πίστευε ότι την απατούσε αλλά δεν μπορούσε να το αποδείξει – Είδε το ρολόι του και τα κατάλαβε όλα

Απατημένη γυναίκα έμαθε πως ο σύντροφός της την απατάει από τις λειτουργίες που κατέγραφε το έξυπνο ρολόι του.

Ειδικότερα, ένα έξυπνο ρολόι άνοιξε τα μάτια μιας γυναίκας, καθώς διαπίστωσε πως ο σύντροφος της έκαιγε αρκετές θερμίδες τα βράδια.

Η απατημένη γυναίκα ανέβασε βίντεο στο TikTok

Η Νάντια Έσεξ αποκάλυψε με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok ότι το έξυπνο ρολόι του την βοήθησε να διαπιστώσει ότι ο φίλος της ήταν άπιστος.

Έπειτα από μια βραδινή έξοδο του φίλου της, ανακάλυψε μέσω ειδοποίησης του έξυπνου ρολογιού ότι ο σύντροφός της είχε κάψει πάνω από 500 θερμίδες μέσα σε μία ώρα, από τις 2 με 3 το πρωί.

Ο φίλος της δεν μπόρεσε να δώσει επαρκείς αιτιολογίες για τις θερμίδες που έκαψε αυτές τις ώρες και ουσιαστικά είναι σαν να επιβεβαίωσε τις υποψίες της Έσεξ.

Το βίντεο της απατημένης γυναίκας έγινε viral
Advertisement

Το βίντεο με την ιστορία που ανέβασε η απατημένη γυναίκα έγινε αμέσως viral με κάποιον να σχολιάζει: «Τουλάχιστον το ανακάλυψες. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα συνέχιζε να στο κάνει αυτό».

Υπήρχαν βέβαια και κάποιοι που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον φίλο της γράφοντας: «Θα μπορούσε να ήταν σε κλαμπ και να χορεύει, αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από αυτούς που ακολουθούν την απατημένη γυναίκα, έγραψαν ότι η ιστορία της Έσεξ τους έκανε να σπεύσουν να αγοράσουν έξυπνα ρολόγια για τους συντρόφους τους.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0