Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήθελε να πάρει το παιδί από την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήθελε να πάρει το παιδί από την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Αποκάλυψη της Ντενίση: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της. Η ίδια βρέθηκε τότε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Επιπλέον, αποκάλυψε διάφορες πτυχές της σχέσης των δύο μεγάλων ηθοποιών (σ.σ. Αλίκης Βουγιουκλάκη – Δημήτρη Παπαμιχαήλ). Αναλυτικότερα:

Αποκάλυψη της Ντενίση: Όλα όσα ανέφερε, η Ελληνίδα ηθοποιός, για τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ
«Η Αλίκη είχε ανεβάσει το θεατρικό έργο «Τζούλια» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλήκαι έκανα εκεί την πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο. Ήταν κομμένα τα πόδια μου». «Σε μια σκηνή που είχαμε, η ηρωίδα που έπαιζε πέταγε τα ρούχα της σε μια βαλίτσα. Έλεγε τις ατάκες της και παράλληλα έλεγε πιο σιγά σε μένα που με συμπαθούσε: «Θέλει να μου πάρει τον Γιαννάκη, δεν θα τον αφήσω, δεν θα τον αφήσω!”. Είχε μαλώσει με τον Παπαμιχαήλ και ήταν έξαλλη, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί με τίποτα! Έγινα στήλη άλατος.∆εν είχα σκηνική εμπειρία και δεν πίστευα αυτό που ζούσα.

Εκείνη να συνεχίζει: “Θα μου το πληρώσει ακριβά!”. Μη γελάς – εκείνη την ώρα ήταν τραγικό… Περνούσε η ώρα, έκανα να φύγω και με σταμάτησε: “Πού πας, Άλισον; Έχουμε πολλά να πούμε!” και άρχιζε τα ίδια. Έπειτα κλαίγαμε από τα γέλια που ’χα μείνει κάγκελο! Μια άλλη φορά, στην ίδια πάντα παράσταση, ήμουν στη σκηνή και την περίμενα. ∆εν έβγαινε, γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Κοκό Ηλιάδη, τον άντρα της… Πάλι με κομμένα πόδια εγώ. “Μα πού είσαι, Τζούλια;”, ψέλλισα σε πανικό. “Καλά ντε, μην κάνεις έτσι, Άλισον, δεν μπορώ ούτε να μιλήσω στο τηλέφωνο;”.

Ήταν υπέροχο πλάσμα η Αλίκη. Με χιούμορ και με αυτοσαρκασμό. Και της άρεσε να με πειράζει. Μας λείπει πολύ! Μας λείπει αφάνταστα πολύ».

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1