«Τα πράγματα γίνονται περίεργα»: Ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο έτος 8973 μ.Χ. και αποκαλύπτει πώς θα είναι το μέλλον μας

To ταξίδι στο χρόνο είτε στο μέλλον και να δεις πράγματα που θα συμβούνε, είτε στο παρελθόν και να δεις από κοντά η ακόμα και να αλλάξεις γεγονότα πάντα συνάρπαζε την φαντασία του ανθρώπου. Πόσα και πόσα βιβλία δεν έχουν γραφεί σχετικά με αυτό το θέμα, πόσες ταινίες και σειρές δεν έχουν γυριστεί και θα συνεχίσουν να μαγεύουν τους ανθρώπους. Τι θα σκεφτόσασταν εαν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένας Βρετανός που το κατάφερε; Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο William Taylor πως ταξίδεψε στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 8973 μ.Χ. μεταξύ άλλων ταξιδιών του και μας αφηγείται τι είδε. Ενώ αξιοσημείωτο είναι πως σύμφωνα με βρετανικά μέσα έχει περάσει και από ανιχνευτή ψεύδους για τα λεγόμενά του με επιτυχία…

Ο William Taylor ισχυρίζεται πως ταξίδεψε στο μέλλον
Κι ενώ ξέρει πως κανείς δεν θα τον πιστέψει, δεν φαίνεται να πολυσκοτίζεται με τέτοιες λεπτομέρειες. Λέει λοιπόν πως δουλεύει για τη βρετανική κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, γι’ αυτό και φοβάται τόσο για τον αντίκτυπο των αποκαλύψεών του.

Advertisement

«Υπάρχουν πολλές προωθημένες τεχνολογίες που κρατούνται μυστικές από σας», δηλώνει ατάραχος μπροστά στην κάμερα, «υπάρχουν σχέδια για να δημοσιευτούν στο κοινό, αλλά για την ώρα είναι διαβαθμισμένα. Θα με κυνηγήσουν για αυτό το βίντεο, βάζω τον εαυτό μου σε κίνδυνο που σας λέω την αλήθεια».

Advertisement

«Το ταξίδι στον χρόνο κατορθώθηκε για πρώτη φορά το 1981»
Και μετά αρχίζει το ζουμί της υπόθεσης: «Το ταξίδι στον χρόνο κατορθώθηκε για πρώτη φορά το 1981», συνεχίζει, «υπάρχει ένας άπειρος αριθμός από εναλλακτικά σύμπαντα, είναι δυνατό να υπάρχει καθένα από αυτά τα σύμπαντα και είναι επίσης δυνατό να μετακινείσαι ανάμεσά τους. Έχουμε αναπτύξει μια μηχανή που όχι μόνο κάνει ταξίδια στον χρόνο, αλλά μετακινείται και ανάμεσα στα παράλληλα σύμπαντα».

Advertisement

Και μετά διηγείται πως έχει επισκεφτεί το 3000 μ.Χ., όπου δεν έχουν αλλάξει και πολλά, εκτός ίσως από το γεγονός ότι ζούμε κάτω από το νερό(!): «Κοίταξα πάνω και είδα ιπτάμενες συγκοινωνίες να περνούν από πάνω μου, μπορούσα όμως να δω μόνο τα φώτα να διαπερνούν τον πυκνό καπνό».

άνθρωπος και η μηχανή έχουν γίνει ένα
Τα ωραία ξεκινούν ωστόσο όταν πήγε στο 8973 μ.Χ., μια χρονολογία όπου όπως μας λέει ο άνθρωπος και η μηχανή έχουν γίνει ένα! Και μετά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα, αλλά και διασκεδαστικά συνάμα…

Advertisement

Αποκάλυψε ότι αυτές οι τεχνολογίες υπάρχουν για να παρέχουν κάλυψη για συντριβή εξωγήινων οχημάτων – μέσω των οποίων ανακαλύφθηκε η δυνατότητα να ταξιδεύει κανείς στον χρόνο και στις διαστάσεις, ακόμη και να γίνεται αόρατος.

Ισχυρίστηκε ότι “απολύθηκε” από τη Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών, αφού τον ανάγκασαν να ταξιδέψει στο έτος 8973 ως την τελευταία του αποστολή. Ο Γουίλιαμ είπε ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς, αυτή ήταν η υποτιθέμενη εποχή κατά την οποία οι άνθρωποι και η τεχνολογία θα συγχωνεύονταν τελικά.

“Είδα φως να κοιτάζει μέσα από το παράθυρο της χρονομηχανής. Ήταν πολύ φωτεινό. Κοίταξα κάτω και είδα πράσινο γρασίδι, και πάνω, μπλε ουρανό. Έμοιαζε σαν να βρισκόμουν σε ένα πάρκο με μερικά δέντρα”, είπε.

Advertisement

Ψηλοί και αδύνατοι άνθρωποι με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μάτια κατοικούσαν σε αυτό το “μέλλον” στο οποίο είχε ταξιδέψει, είπε. Αφού πλησίασε μια ομάδα ανθρώπων για να τους ρωτήσει ποια χρονιά ήταν, ο William είπε: “Μια γυναίκα απάντησε: ‘Είστε στο έτος 8793’. Όλοι έδειχναν σαν να ήταν εντελώς φυσιολογικό το γεγονός ότι μόλις είχαν συναντήσει έναν ταξιδιώτη του χρόνου”.

Συνέχισε: “Τους είπα ότι ήμουν από το έτος 2005 και όλοι έδειχναν εντελώς ατάραχοι”. Η ομάδα προφανώς μοιράστηκε επίσης ότι ήταν τόσο άνθρωποι όσο και ρομπότ που λίγο πολύ ζουν για πάντα. “Δεν υπήρχαν ασθένειες, δεν υπήρχαν συγκρούσεις, όλα ήταν τέλεια. Βρισκόμουν σε μια ουτοπία”, πρόσθεσε.

Ισχυρίστηκε ότι συνάντησε έναν άλλο ταξιδιώτη του χρόνου από το έτος 2055. Αλλά το ενδιαφέρον μέρος της ιστορίας είναι η τελική επιστροφή του Τέιλορ στο έτος 2005, όταν η κυβέρνηση κατάσχεσε αμέσως τις πολλαπλές φωτογραφίες που είχε τραβήξει στο μέλλον, όπως είπε.