«Ήταν βίαιο, ταράχτηκα»: Τα ‘χασε η Δανάη Μπάρκα, της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι

Δύσκολο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την Δανάη Μπάρκα καθώς την Παρασκευή βίωσε μια άσχημη εμπειρία. Έτσι σήμερα το πρωί η Δανάη από την εκπομπή της μας αποκάλυψε πως της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω ακριβώς από το σπίτι της στο Χαλάνδρι την Παρασκευή το βράδυ και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά μου συμβαίνει.

Τα ‘χασε η Δανάη Μπάρκα, της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της
«Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκανα, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι. Ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου ήταν υπέροχοι και εξαιρετικοί. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου.

Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά. Ήμουν πολύ ταραγμένη, είχα γυρίσει και αργά, πρέπει να έγινε στο 3ωρο που κοιμήθηκα. Γύρισα πολύ αργά και κατέβηκα πολύ νωρίς. Και λίγο με τάραξε, είναι βίαιο… Μπήκα στο αμάξι, δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά βλέπω τα τζάμια, σοκαρίστηκα!», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Όλα καλά, αφού έχω την υγεία μου», είπε κλείνοντας η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε όλα όσα είπε η Δ. Μπάρκα στην εκπομπή της

Η Δανάη πάντως απόλαυσε την σημερινή ημέρα και δεν άφησε το γεγονός αυτό να την επηρεάσει από το να γιορτάσει.