Νεκρός ο παρουσιαστής του Master Chef λίγο πριν την πρεμιέρα, Θρήνος στην Αυστραλία για τον 46χρονο

Σοκαρισμένη η Αυστραλία τις τελευταίες ώρες, με την είδηση θανάτου ενός αγαπημένου παρουσιαστή του MasterChef, στη νεαρή ηλικία των 46 χρόνων.

Ο παρουσιαστής του MasterChef που είναι και βραβευμένος σεφ, έφυγε πολύ ξαφνικά από τη ζωή. Η οικογένειά του να βρίσκεται σε μεγάλο σοκ και πένθος.

Ο λόγος για τον Jock Zonfrillo. Εργάστηκε με παγκοσμίου φήμης σεφ σε φημισμένα εστιατόρια του κόσμου, προτού ανοίξει δικό του στην Αυστραλία.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το Network 10, την ημέρα που επρόκειτο να προβληθεί η πρεμιέρα της σεζόν 2023 του MasterChef και την οικογένεια του να δηλώνει καταρρακωμένη.

«Τόσες πολλές λέξεις μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν… για όσους διασταυρώθηκαν με τον δρόμο του, έγιναν σύντροφοί του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του, κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στην καρδιά σας όταν θα πιείτε το επόμενο ουίσκι σας», ανέφεραν σε δηλώσεις τους.

Ο σεφ – παρουσιαστής βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στη Μελβούρνη, όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Ο θάνατος του δεν θεωρείται ύποπτος.