Έχει κόψει «μαχαίρι» 6 τροφές και απέκτησε κορμί 30αρας: Έτσι διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη την άψογη σιλουέτα της

Το κορμί που διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη στο πέρασμα του χρόνου δεν είναι τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα πολλής δουλειάς.

Σύμφωνα με το περιοδικό YOU, δεν είναι τυχαίες οι στιλιστικές της επιλογές στην εκπομπή, αφού τα καλλίγραμμα πόδια της είναι η αιτία να τα αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Αν και η δίαιτα είναι άγνωστη λέξη στη διατροφή της, προσέχει να τρώει υγιεινά και έχει κόψει πολύ συγκεκριμένες τροφές.

Αυτές είναι το ψωμί, η ζάχαρη, τα ζυμαρικά, τα γλυκά, τα αναψυκτικά και φυσικά το αλκοόλ. Γενικότερα, μάλιστα, της αρέσει να μαγειρεύει υγιεινά έχοντας ως βοηθό της την μικρή Μαρίνα, μαθαίνοντάς την και εκείνη πώς να τρέφεται σωστά, ενώ είναι από τις γυναίκες που επιλέγει να γυμνάζεται κιόλας.

Η γυμναστική που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη
Πρόσφατα, αποκάλυψε στον αέρα της «Ελένης» στο κανάλι του MEGA πως σκοπεύει να ξεκινήσει τάχιστα αεροβική, pilates και λίγα βάρη για ενδυνάμωση. Και δεν σταματάει εκεί! Πολύ συχνά επιλέγει να κάνει βόλτες στην γειτονιά της στα Μελίσσια με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, καθώς το περπάτημα και το τρέξιμο είναι αυτά που χαρίζουν δυνατούς μηρούς και όμορφα πόδια.

Το πρωινό που ετοίμασε για τον Μάκη Παντζόπουλο στο σπίτι τους στα Άχλα
Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα η πιο πετυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια, αν λάβουμε υπόψιν μας τα χρόνια που μετράει σε εκπομπές αλλά και την αγάπη που εισπράττει από κοινό της.