Ναταλία Δραγούμη: Τα 20 χρόνια αγάπης με τον Έντι Ρόμπερτς, ο γάμος φορώντας φόρμες και ο μεγάλος της φόβος

Η Ναταλία Δραγούμη κατάγεται από τζάκι πολιτικό. Είναι κόρη του Μάρκου Δραγούμη, μέλους της οικογένειας Δραγούμη και γεννήθηκε στις Φεβρουαρίου του 1973. Πολυπράγμων και ανήσυχο πνεύμα, είναι μια από τις γυναίκες που μπορούν να συνδυάζουν οικογένεια, καριέρα, θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο. Πάντα με μια εικονική ευκολία, που σίγουρα κρύβει από πίσω αρκετή προσωπική δουλειά και κόπο…

Γράφει η Έπη Τρίμη

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια γυναίκα πολλών ταχυτήτων, ένα άτομο που πάντα εκπλήσσει και προσελκύει το ενδιαφέρον. Τελείωσε τη σχολή Μωραίτη, αθλείται, κάνει υγιεινή διατροφή, μαγειρεύει ενώ συνεχίζει να λατρεύει τη μηχανή της.

Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και η καριέρα της έχει συνδεθεί έντονα με το Θέατρο Αμόρε, με το οποίο συνεργάστηκε για δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Είναι μια εξαιρετικά καλλιεργημένη γυναίκα, μια εντυπωσιακή παρουσία και μια καλή σύζυγος και μητέρα. Βρίσκεται πάνω από 20 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα ενώ την έχουμε απολαύσει σε μια πλειάδα ρόλων ακόμη και κόντρα στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Όπως η ίδια έχει πολλές φορές πει έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της κάνοντας ψυχοθεραπεία ενώ καθημερινά από χαρακτήρα κάνει προσπάθεια να γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Η Ναταλία Δραγούμη σε σπάνια εμφάνιση με την οικογένειά της

Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση
Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1991, μέσα από τη σειρά κωμική σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία» (σκην. Γιάννη Κοτσώνη), όπου υποδύονταν τη κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου. Το 1994, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική σειρά «Οι Χρηματιστές» (σκην. Δημήτρη Σοφιανόπουλου) ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς «Έρωτας & Πάθος» (σκην. Γιάννη Λαπατά). Τη σεζόν 1995-1996 πρωταγωνίστησε στην αστυνομική σειρά «Πειρασμός» (σκην. Γιάννη Διαμαντόπουλου).

Η δημόσια παραδοχή του φόβου της
Είμαι αρρωστοφοβική, θα έλεγα ότι απέκτησα αυτή τη φοβία μεγαλώνοντας και καθώς έγινα μητέρα. Για παράδειγμα, έχω πάντα μαντιλάκια αντισηπτικά στην τσάντα μου. Έχω μονίμως μαντιλάκια για τις επιφάνειες, για να σκουπίσω μια καρέκλα πριν καθίσω. Επίσης, στα καμαρίνια πάντα σκουπίζω τον πάγκο για να απλώσω τα καλλυντικά μου.

Προσωπική ζωή
Η Ναταλία Δραγούμη και ο Έντι Ρόμπερτς είναι παντρεμένοι εδώ και 19 χρόνια, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά που μπαίνουν πλέον στην εφηβεία. Με τον άντρα της απέκτησαν την Κλειώ που έκλεισε τα 17 και τον Φίλιππο που είναι 15. Η ίδια δεν είναι αυστηρή μητέρα ενώ ο πατέρας τους στον αντίποδα είναι κάπως πιο σχολαστικός.

Με τον Eddie παντρευτήκαμε στον έναν χρόνο
“Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους. Η οικογένεια η δική μου με την οικογένεια του Eddie. Η πρώτη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου ήταν με τατουάζ. Εγώ ήμουν στην Ελβετία και εκείνος στην Αθήνα και μου είπε όταν γυρίσω θέλει να κάνουμε ο ένας το όνομα του άλλου τατουάζ ας πούμε κάτι σαν γάμο μεταξύ μας. Απάντησα φυσικά «ναι»! Αν και εγώ δεν είχα ποτέ τον καημό να με δω ντυμένη νυφούλα, ωστόσο, την κόρη μου θα ήθελα να τη δω”.

Η Ναταλία Δραγούμη μας «ανοίγει» το εντυπωσιακό της σπίτι στο Μαρούσι
Το σπίτι της είναι ένας πολύ όμορφος χώρος στο Μαρούσι που έχει επιμεληθεί η ίδια μαζί με τον άντρα της Έντι Ρόμπερτς, καθώς είναι αρχιτέκτονας. Το σπίτι διαθέτει μοντέρνα διακόσμηση αλλά και παραδοσιακές «πινελιές». Μάλιστα η ηθοποιός είναι γειτόνισσα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού ο παρουσιαστής μένει στο ίδιο πολεοδομικό συγκρότημα. Σε αυτό το σπίτι υπάρχει πολλή αγάπη λέει… και εμείς φυσικά την πιστεύουμε!