Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες ο Γιώργος Καραμίχος: «Διαγνώστηκα με καρκίνο πριν ένα μήνα»

Ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε χθες το παρών σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, όπου προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία του.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από έναν μήνα.

«Όταν μου πρότεινε η Μαρία, η φίλη μου, να συμμετάσχω στην εκδήλωση, δεν ήξερα ότι λίγες μέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Πριν από σχεδόν ένα μήνα έκανα επέμβαση και χτες έλαβα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες», ανέφερε συγκινημένος ο Γιώργος Καραμίχος, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Τις σκαπουλάραμε γιατρέ με ένα χαπάκι, που λέει, για έναν χρόνο και κάτι. Δεν έζησα αυτή την μοναξιά. Το λέω πρώτη φορά δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος δήλωσε: «Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά, γιατί πρώτον είχα την κόρη μου δίπλα μου, οπότε η συμβουλή είναι “κάντε παιδιά”, Βοηθάει!, γιατί λες “είναι το παιδί μου δίπλα, δεν θα πάθω τίποτα, γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για το παιδί”. Και είχα φίλους. Μετά που βγήκα από την εντατική, δεν ένιωσα στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ’ έξω ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ».