Η παράξενη μυρωδιά ήταν πτώμα κάτω από το κρεβάτι: Διαμονή βγαλμένη από εφιάλτη για τουρίστα σε ξενοδοχείο

Εμπειρία βγαλμένη από ταινία τρόμου, έζησε τουρίστας στο Θιβέτ, όταν διαπίστωσε με φρίκη από πού προέρχεται η έντονη μυρωδιά στο δωμάτιό του.

Πέρασε μισή μέρα στο δωμάτιο αναρωτώμενος από πού προέρχεται η δυσωδία και αρχικά υποψιάστηκε πως ήταν από τον φούρνο του ξενοδοχείου ή τα ίδια του τα πόδια. Τότε, όμως, δεν ήξερε πως είχε βρεθεί σε μία σκηνή εγκλήματος.

Αργότερα ενημερώθηκε, η μυρωδιά προερχόταν από ένα πτώμα κάτω από το κρεβάτι του.

Έκανε check in στο ξενοδοχείο, που είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς των influencers, στις 20 Απριλίου. Έμαθε για την προέλευση της παράξενης μυρωδιάς δύο μέρες αφότου είχε ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλο, γιατί δεν άντεχε.

«Τους ρώτησα τι συνέβη και μου είπαν πως είχε πεθάνει κάποιος. Και τους ρώτησα πού» είπε ο τουρίστας, αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με την αστυνομία, που εκλήθη στο ξενοδοχείο. «Μου είπαν κάτω από το κρεβάτι μου».

Η αστυνομία τον ενημέρωσε πως ξεκίνησε έρευνα για δολοφονία, αλλά ο ίδιος δεν είναι ύποπτος καθώς, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα ήταν στο δωμάτιο για μέρες πριν φτάσει στο ξενοδοχείο.

Ο τουρίστας βοήθησε όσο μπορούσε την έρευνα και στη συνέχεια έφυγε από τη χώρα, βρισκόμενος ακόμα σε κατάσταση σοκ.

«Μένω ξύπνιος μέχρι τις 02:00 – 03:00 κάθε πρωί και με το παραμικρό θόρυβο, ξυπνάω. Είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση» είπε.