«Σου ζητώ συγνώμη»: Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιώργου Δασκαλάκη στη σύζυγό του για την μεγάλη του μάχη

«Σου ζητώ συγνώμη»: Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιώργου Δασκαλάκη στη σύζυγό του για την μεγάλη του μάχη

Η δύναμη ψυχής του Γιώργου Δασκαλάκη στη διαρκή μάχη αντιμετώπισης του καρκίνου είναι πραγματικά αξιέπαινη.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους πόνους και την ταλαιπωρία από τις συνεχείς χημειοθεραπείες και συνεχίζει να παλεύει τον καρκίνο δυναμικά.

Σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη. Η Μαρία στηρίζει τον Γιώργο Δασκαλάκη όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και ουσιαστικά, αφού είναι πάντα δίπλα του σε κάθε θεραπεία. Η σύντροφος του Γιώργου όλο αυτόν τον καιρό της δοκιμασίας δεν ήταν μόνο κοντά του στο νοσοκομείο αλλά οργάνωσε ομαδική προσευχή για τον αγαπημένο της. Συγχρόνως, δε σταμάτησε τα τάματα στα Μοναστήρια της Ρόδου με την ευχή να γίνει καλά.

Σήμερα, το ζευγάρι κλείνει τρία χρόνια γνωριμίας και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μαρίας στον Γιώργο Δασκαλάκη ραγίζει καρδιές. Συγκινητική όμως είναι και η απάντηση του τραγουδιστή.

Η Μαρία έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω.Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ 💝

Καλή μας επέτειο.»

Ο Γιώργος της απάντησε: « Άγγελε μου δεν έχω τι να πω…οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες τους!!! Σχεδόν καθημερινά σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα.…και μου λες μη το ξανά πεις….Μέχρι τα βαθιά γεράματα μαζί…Σε λατρεύω!!!!!».

Να σημειώσουμε ότι αύριο είναι μια μεγάλη μέρα για τον Γιώργο Δασκαλάκη αφού θα τραγουδήσει ζωντανά σε νυχτερινό κέντρο στη Ρόδο μετά την περιπέτεια της υγείας του και όπως έχει πει ο ίδιος θα είναι η τελευταία φορά.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
+1
0