“Είμαι χαρούμενος με το συμβάν. Δεν υπήρχε λόγος να ζει ο Στηβ

Κακέτσης με τον τρόπο που ζούσε”

Ο Γιώργος Γερολυμάτος είναι ένας από τους αγαπημένους λαϊκούς καλλιτέχνες. Ήταν από τους πιο γνωστούς ερμηνευτές της περιόδου του “Νέου Κύματος” της ελληνικής δισκογραφίας. Με αφορμή ο θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Στηβ Κακέτση θέλησε να τοποθετηθεί μιας και τον γνώριζε καλά.

Έτσι μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για την απώλεια του Στηβ Κακέτση και τις δύσκολες στιγμές που ζούσε τον τελευταίο καιρό.

Γιώργος Γερολυμάτος: Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε o Στηβ Κακέτσης
«Είμαι χαρούμενος με το συμβάν. Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε. Θα στεναχωριόμουν πολύ αν ζούσε φυτό, όπως είχε γίνει τον τελευταίο καιρό. Ο Θεούλης ήθελε να αναπαύσει την ψυχή του και τον πήρε γιατί αυτός ήταν γίγαντας. Οι άνθρωποι που είναι υπερήφανοι και λιοντάρια στη ζωή, θα πρέπει να έχουν ωραίο τέλος.

Το μοναδικό πράγμα που εύχομαι για τη ζωή μου είναι να έχω ένα ωραίο και υπερήφανο τέλος. Για αυτό το είπα αυτό, σε κόντρα για κάποιους άλλους… Με τον Στηβ ήμασταν σαν αδέρφια. Είμαι ο μοναδικός καλλιτέχνης τραγουδιστής που θα μπορούσα να πω ότι ήμουν αληθινός φίλος του. Μου είχε εκμυστηρευτεί όλα τα μυστικά. Ήξερε τα πάνα τα δικά μου… Ήμασταν κολλητοί» είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

«Πέρασε δυσκολίες οικονομικές, τις οποίες αντιμετώπισε με έναν πολύ δυνατό τρόπο. Μέσα από τις στάχτες του γεννήθηκε. Ήταν έτοιμος να πεθάνει οικονομικά τρεις φορές. Δεν είχε διάθεση για ζωή μετά την οικονομική κατάρρευση. Ήταν απομονωμένος και αποτραβηγμένος από όλους.

Συνάντησε αχαριστία. Τώρα οι καλλιτέχνες στεναχωριούνται για την απώλειά του αλλά όταν ήταν επιχειρηματίας στην πραγματική ζωή δεν είχαν στεναχωρηθεί για εκείνον. Ο Στηβ ήταν απέναντι σε όλους εντάξει, όχι το αντίθετο» πρόσθεσε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Γ. Γερολυμάτος για Στηβ Κακέτση: «Δεν είχε διάθεση για ζωή μετά την οικονομική κατάρρευση»