Φρίκη με γνωστό ηθοποιό: «Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς»

Φρίκη με γνωστό ηθοποιό: «Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς»

Την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του περιγράφει με μία μακροσκελή ανάρτησή του ο Γιώργος Παπαπαύλου. O ηθοποιός πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς νόσησε με κοροναϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Ωστόσο, τώρα έχει επιστρέψει σπίτι του και στέλνει το δικό του μήνυμα.Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, στο νοσοκομείο έμεινε επί 14 ημέρες, έκανε ατελείωτες εξετάσεις, υπέφερε από φλεγμονή στο αναπνευστικό και ανέβηκε έναν Γολγοθά. Πλέον, έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει.
Η ανάρτησή του

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά από 2 εβδομάδες νοσηλείας επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατα τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη!

Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου.

Ένας απόλυτα υγιής οργανισμός, χωρίς υποκείμενο νόσημα, τριπλά εμβολιασμένος, καθηλώθηκε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν είναι μια απλή γριπούλα ο covid, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, το πίστευα απο την αρχή τώρα το έχω εμπειραθεί. Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν! Ακούτε τους επιστήμονες, να συμβουλεύεστε μόνο (σοβαρούς) γιατρούς».

+1
0
+1
0
+1
0
+1
4
+1
1
+1
1
+1
0