Οργισμένη η Κλέλια Ρένεση: “Μάθαμε ποιοι είμαστε. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Μην απελπίζεστε πουλάκια”

Οργισμένη η Κλέλια Ρένεση: “Μάθαμε ποιοι είμαστε. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Μην απελπίζεστε πουλάκια”

Ημέρα εκλογών η χθεσινή με τα αποτελέσματα να χαρίζουν ανάμεικτά συναισθήματα σε νικητές και ηττημένους. Ωστόσο υπήρξε ένα γεγονός το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο από απλό αλλά και επώνυμο κόσμο. Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και η επανεκλογή του Κώστα Καραμανλή και μάλιστα στην πρώτη θέση του νομού Σερρών έκανε έξαλλη την Κλέλια Ρένεση . Ενώ και ο Κώστας Καραμανλής έκανε δηλώσεις σήμερα εξαπολύοντας επίθεση κατά των επικριτών του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραμανλής και πρόσφατα παραιτηθείς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι μετά και τη σύγκρουση των δύο τρένων επανεκλέγει

στην επόμενη Βουλή και μάλιστα στην πρώτη θέση.

Η Κλέλια Ρένεση σχολίασε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών και χωρίς να ονομάζει τον πρώην υπουργό, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του νομού Σερρών μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Όσα έγραψε η Κλέλια Ρένεση
«Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στη Βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν’ ανέβουμε μπορούμε.

Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι, παρά με φούμαρα. Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά πού να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών.

Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει “σχέδιο” και “σταθερότητα”.

Ήρθε η ώρα να βρούμε το δικό μας σχέδιο και τη δική μας σταθερότητα σαν απάντηση σ’ αυτό το φαινόμενο. Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί, φταίμε και εμείς.

Αφήστε τον θυμό και πάμε σε οργανωτική σκέψη. Όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο αυτό που λέω, ήρθε η εποχή μας. Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το ποστ και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά» έγραψε η ηθοποιός στα social media.

+1
0
+1
3
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
2