Δυστυχώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τη μικρή Μαντλίν: Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφανισμένης 6χρονης;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν.

Μπορεί να έχουν περάσει 16 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακκάν από το πορτογαλικό θέρετρο που παραθέριζε με τους Βρετανούς γονείς της όμως πλέον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες αφού μετά από αίτημα των γερμανικών αρχών η πορτογαλική αστυνομία ξεκινάει νέες έρευνες κοντά σε ένα φράγμα, σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν.

Τη Δευτέρα καθορίστηκε η περίμετρος γύρω από την τοποθεσία όπου ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη οι έρευνες. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Μιχαλοπούλου στο T-live, μία απομακρυσμένη δεξαμενή στο Algarve, είναι το σημείο που πιστεύουν οι Πορτογάλοι αστυνομικοί ότι κατασκήνωσε ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνισή της.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν οι Αρχές ανακάλυψαν φωτογραφίες του Κρίστιαν Μπρίκνερ στην πορτογαλική περιοχή, εκεί όπου η οικογένεια της Μαντλίν παραθέριζε το 2007.

Η Μαντλίν, ήταν τότε 4 ετών και εξαφανίστηκε από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Πράια ντα Λουζ, ένα θέρετρο του Αλγκάρβε, στις 3 Μαΐου.

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας, είχε θεωρηθεί από το 2020 ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της μικρής Μάντλιν.