Κάνει νέα αρχή από το μηδέν: Έτσι ζει σήμερα ο Θύμιος Μπουγάς, έναν χρόνο μετά την οδυνηρή περιπέτειά του

Κάνει νέα αρχή από το μηδέν: Έτσι ζει σήμερα ο Θύμιος Μπουγάς, έναν χρόνο μετά την οδυνηρή περιπέτειά του

Ο Θύμιος Μπουγάς έχει κάνει μία νέα αρχή, μετά την πολυήμερη εξαφάνισή του, έχοντας στο πλευρό του τους συμπολίτες του.

Όπως αναφέρει το ilianews.gr, δημοτική αρχή και εθελοντές έχουν κινητοποιηθεί μετά τον εντοπισμό του, προσπαθώντας να φροντίσουν τον 39χρονο και να τον βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ήδη βρέθηκε σπίτι για τον Θύμιο, ο οποίος εντοπίστηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, στις 4 Ιουνίου, σε ακατοίκητο σπίτι, στον Πύργο Ηλείας, μετά από 46 ημέρες που διήρκεσε η εξαφάνισή του, κατά τις οποίες είχε ενεργοποιηθεί Silver Alert.

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη: «Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια, ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα, ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται».

Επίσης, ο Θύμιος Μπουγάς απέκτησε αστυνομική ταυτότητα, υπέβαλε φορολογική δήλωση, άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό, απέκτησε κινητό τηλέφωνο και έβαλε ακουστικό, προκειμένου να βελτιώσει την ακοή του, ενώ επίκεινται κι άλλες εξετάσεις και θεραπείες για την επιβαρυμένη υγεία του, πάντα με τη βοήθεια των συμπολιτών του.

Η ανάρτηση της κοινωνικής λειτουργού για τον Θύμιο Μπουγά
Η κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πύργου, Νίκη Ζαφειροπούλου, επισημαίνει στην ανάρτησή της για τον Θύμιο Μπουγά:

“20/06/2022. Ημέρα Δευτέρα. Στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο πρωτοσυνάντησα τον Θύμιο, παρουσία του Δημάρχου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου που τον είχε ήδη υποδεχτεί με εγκαρδιότητα και αγάπη.

Συστηθήκαμε και κοιταχτήκαμε στα μάτια. Από εκείνη τη στιγμή με την ηθική και υλική συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής ξεκινήσαμε μαζί τον δύσκολο δρόμο της επανένταξης του κυνηγημένου Θύμιου.

Από το μηδέν όλα!!!

Έκδοση Αστυνομικής Ταυτότητας, υποβολή φορολογικής δήλωσης, (ευχαριστούμε θερμά την λογίστρια κα Μάρθα Ηλιοπούλου), άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού, απόκτηση κινητού τηλεφώνου (ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Νίκο Γαρουφαλή).

Και ακολούθησε ο πρώτος μας καφές στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με τους συμπολίτες μας να του απευθύνουν λόγια ενθάρρυνσης και αγάπης.

Ο Θύμιος έγινε μέρος της ζωής μου, έγινε μέρος της καθημερινότητας του Δημάρχου και όλου του γραφείου που τον στελεχώνει, έγινε μέρος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και ειδικότερα του Κέντρου Κοινότητας.

… Και συνεχίσαμε με τους γιατρούς… Θα αναφέρω και τους τρεις σπουδαίους συμπολίτες μας – ιατρούς που αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους : τον κύριο Γιαννακόπουλο Χρήστο ΩΡΛ, τον κύριο Μπουκαρα Γιώργο Οφθαλμίατρο και την γναθοχειρουργό κυρία Κρανίτη Κανέλλα.

Άρχισε σιγά σιγά να φτιάχνετε το παζλ του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του Θύμιου και να προετοιμάζεται το έδαφος για τα σπουδαία που ευελπιστούμε πως θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα με την τεράστια βοήθεια του επιστημονικού forum ” στο επίκεντρο ο άνθρωπος” και των μεγάλου μεγέθους ιατρών που θα φροντίσουν για την αποκατάσταση του.

Ο Θύμιος έβαλε κι ακουστικό και μας ακούει καλύτερα γι’αυτό ας προσέχουν ορισμένοι στο τι λένε! (Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο του καταστήματος ακουστικών βαρηκοΐας της οδού Μιαούλη 3 στον Πύργο).

Ο Θύμιος φιλοξενήθηκε αφιλοκερδώς σε ένα διαμέρισμα μέχρι σήμερα (ευχαριστούμε την κυρία Χήνου Διονυσία),όπου με την αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας βρέθηκε το σπίτι εκείνο που θα τον στεγάσει οριστικά.

Ο Θύμιος πλέον ετοιμάζεται για έναν αγώνα που θα τον βοηθήσει στην βελτίωση της υγείας του. Κι εγώ νιώθω συγκίνηση που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι για να φτάσει στο στάδιο αυτό.

Τι έκανε ο Θύμιος Μπουγάς με τα πρώτα του χρήματα
Ο Θύμιος που με τα πρώτα χρήματα που είχε στα χέρια του, έφερε γλυκά για να κεράσει όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας μας ,από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Πάντα θα είμαστε μαζί του όλοι. Ο Δήμαρχος θα έχει πάντα ανοικτή την πόρτα του γραφείου του για αυτόν και το ενδιαφέρον του θα είναι καθημερινό όπως έκανε μέχρι σήμερα κι εγώ πάντα κοντά του για ότι χρειαστεί….

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΥΜΙΟ!!!!!!!!!!!!”

+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0