Σε άσχημη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί, περνάει πάλι δύσκολες ώρες

Ξανά σε πλειστηριασμό φαίνεται πως βγαίνει το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και την Χρύσα Γεωργακοπούλου, έγινε γνωστό πως το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη βγαίνει εκ νέου σε πλειστηριασμό σε πιο μειωμένη τιμή. Δηλαδή το σπίτι του ηθοποιού βγαίνει κατά 30.000 ευρώ πιο φθηνό τους καταλόγους του πλειστηριασμού.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που έχει κριθεί ένοχος για τις δυο απόπειρες βιασμού για τις οποίες έχει καταγγελθεί, και αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό, όπως έχει γίνει γνωστό από τότε που ξεκίνησε η δικαστική του περιπέτεια, βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση γι’ αυτό και η τράπεζα έβγαλε σε πλειστηριασμό το συγκεκριμένο σπίτι στο Σοφικό.

Το σπίτι είχε βγει ήδη σε πλειστηριασμό ωστόσο, επειδή όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” δε βρέθηκε πλειοδότης, βγήκε εκ νέου σε πλειστηριασμό με τιμή 30.000 μικρότερη της αρχικής και πλέον αγγίζει τις 141.000 ευρώ.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος τονίζοντας πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντά του, ένα όμως δεν θα χάσει ποτέ, την αξιοπρέπεια του και το πολύτιμο έργο του, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης».
«Το σπίτι είναι ημιτελές και η οικογένεια χρωστά και κάποια χρήματα στους εργολάβους που το είχαν αναλάβει εργασίες σε αυτό το σπίτι και αυτό είχε αποθαρρύνει πολλούς. Οι ντόπιοι δεν θέλουν να “χτυπήσουν” πλειστηριασμό. Οι περισσότεροι που έχουν έρθει είναι ξένοι» πρόσθεσε ακόμα ο δημοσιογράφος Θύμιος Τσαρμπός.
Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας βρίσκεται στη θέση «Αμμόνι» της Δημοτικής Κοινότητας Σοφικού, της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας του Δήμου Κορινθίων. Πρόκειται για ένα οικόπεδο έκτασης 1.242 τ.μ. εντός του οποίου υφίσταται διώροφη οικοδομή, που αποτελείται από:

Υπόγειο με αποθηκευτικούς χώρους εμβαδού 30 τ.μ.
Ημιυπόγειο που έχει διαμορφωθεί σε αυτόνομο ξενώνα και πέρα από την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας έχει ανεξάρτητη κύρια είσοδο από την νοτιοδυτική πλευρά της κατοικίας. Περιλαμβάνει έναν χώρο καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο, στο πίσω μέρος του οποίου υπάρχει κουζίνα με συνεχόμενο λουτρό, και εξώστη προς την πρόσοψη.
Ισόγειο με τον χώρο υποδοχής, τραπεζαρία, εσωτερική σκάλα προς τη σοφίτα, ενιαίο χώρο καθιστικού, χώρο σαλονιού, ανεξάρτητο χώρο με δύο υπνοδωμάτια και λουτρό, και εσωτερική σκάλα προς το ημιυπόγειο.
Σοφίτα που έχει διαμορφωθεί σε κουζίνα με ανοικτό εξώστη απ’ όπου φαίνεται το καθιστικό, ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα με ανεξάρτητο λουτρό.