Ευαγγελία Μουμούρη: «Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη που μίλησε για το γάμο αλλά και την υποκριτική.

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και την καθημερινότητα δίπλα στον σύντροφό της.

«Από τη στιγμή που ο σύντροφός μου δεν ήθελε να παντρευτεί, δεν είχα καμία πρεμούρα. Το μυστικό στη σχέση μας είναι ότι δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Ο άνθρωπος πρέπει να περιφρουρεί την ατομικότητά του για να συνυπάρχει. Είμαστε 12-13 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει κρίση, μηδενίζουμε και ξεκινάμε. Θεωρούμε δεδομένο ότι αγαπιόμαστε», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη για τον σύντροφό της.

Και συνέχισε για την καθημερινή συμβίωση. «Με την κόρη του συντρόφου μου μεγαλώνουμε μαζί και έχει πολύ ενδιαφέρον. Η κόρη του συντρόφου μου, μια φορά που είχα γυρίσει στο σπίτι είχε καθαρίσει και έγραψε ότι είναι ένα μικρό δώρο. Τελειώνει τώρα τη φιλοσοφική και είναι και σε δραματική σχολή. Ήμουν παραπάνω αρνητική κάποιες φορές μιλώντας με την κόρη του συντρόφου μου για το επάγγελμα του ηθοποιού», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη στην κάμερα του Mega.

Δείτε το βίντεο