Μεθυσμένη 29χρονη ξυπνάει χωρίς τα μαλλιά της δίπλα σε ινδικό χοιρίδιο

Η make up artist Γκάρα Σάλιβαν ξύπνησε ένα πρωί και ανακάλυψε ότι το καραφλό ινδικό χοιρίδιό της, η γλυκούλα Ντίξι, είχε μασουλίσει τη φράντζα της.

Της: Έπη Τρίμη

Η 29χρονη κοπέλα λέει στο tiktok ότι κοιμόταν βαθιά όταν είχε γυρίσει από ένα βράδυ όντας μεθυσμένη και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Οι εορτασμοί μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών είχαν ως αποτέλεσμα να κλαίει τα μαλλιά της το επόμενο πρωί όταν ξύπνησε και είδε στον καθρέπτη του μπάνιου της ότι της έλειπαν μαλλιά και μάλιστα σε σημείο που δεν μπορούσε να το καμουφλάρει.

«Ήξερα ότι τα έφαγε το ινδικό μου χοιρίδιο. Πήγα στο δωμάτιο και οι τρίχες ήταν ακριβώς εκεί στο πάτωμα. Δεν τα είχε φάει όλα και ήταν δίπλα της» λέει η 29χρονη γυναίκα.

«Δεν ένιωσα τίποτα. Ήμουν εντελώς ξερή. Ήταν το βράδυ πριν τη Γιορτή των Ευχαριστιών και ήπια πολύ. Αυτό θα είναι το τελευταίο μεθυσμένο βράδυ» έχει αποφασίσει η κοπέλα.« Είμαι make up artist και τώρα έχω αυτή την τούφα μπροστά. […] Τα ινδικά χοιρίδια μασουλάνε διάφορα πράγματα, αλλά ευτυχώς συνήθως είναι στο κλουβί τους και ποτέ δεν είχε ξαναφάει τα μαλλιά μου» ανέφερε η γυναίκα για το ζωάκι.

Στην αρχή στεναχωρήθηκε για την κομμένη της φράντζα, αλλά μετά την έπιασε άγχος και ανησυχία για την υγεία της Ντίξι, μιας και το τρίχρονο ινδικό χοιρίδιο είχε μασουλίσει μαλλιά και μπορεί να αρρώσταινε. Τελικός, όμως όλα πήγαν περίφημα.

«Δεν έχει καθόλου μαλλιά – Είναι λες και ζηλεύει τα δικά μου» λέει με αστειευόμενη η Γκάρα για το αχόρταγο κατοικίδιό της.

«Έχει λίγες τρίχες στη μύτη της, αλλά αυτό είναι όλο. Εκτός από αυτό, είναι εντελώς άτριχη. Και έφαγε καλά. Είναι τρελό» συνέχισε η νεαρή κοπέλα για το παράξενο ατύχημα που εξαφάνισε τη φράντζα της.

«Κοιμάμαι μαζί της όλη την ώρα, αλλά όταν είμαι μεθυσμένη, ο φίλος μου φτιάχνει ένα κρεβατάκι για μένα στο πάτωμα, γιατί ξέρει ότι μου αρέσει να χουχουλιάζω μαζί της» εξηγεί η νεαρή κοπέλα.

Δείτε το βίντεο:

@garasullivan

♬ Oh No – Kreepa