Σύζυγος αγόρασε αράχνη Ταραντούλα για να μην έρχεται η πεθερά του στο σπίτι

Ένα ιδιαίτερο κατοικίδιο αγόρασε ένας άνδρας προκειμένου να αποφύγει τις ανούσιες επισκέψεις στο σπίτι του. Αγόρασε, λοιπόν, μια αράχνη.

Ένας άνδρας φαίνεται να αγανάκτησε με τις συνεχείς επισκέψεις της πεθεράς του και τότε αποφάσισε να βάλει ένα τέλος. Αυτό που σκέφτηκε αξίζει πολλά μπράβο, αφού κανένας δεν θα σκεφτόταν να αγοράσει μια αράχνη για αυτόν τον σκοπό!

Πήρε την ταραντούλα, όταν εξακρίβωσε πως η μητέρα της γυναίκας του, φοβόταν τις αράχνες! Τις λεπτομέρειες τις πόσταρε σε μήνυμά του στο Reddit.

«Η σύζυγός μου είναι Κινέζα και οι γονείς της είναι παραδοσιακοί. Η διακριτικότητα δεν σημαίνει για αυτούς και η γυναίκα μου αρνείται να τους βάλει όρια.

Θα έρθουν κάθε μέρα, χωρίς να έχουν ενημερώσει, προκειμένου να δουν την γυναίκα μου και να παίξουν με τα παιδιά. Έτσι, όχι μόνο δεν γλιτώνω από την γκρίνια της πεθεράς μου, αλλά δεν έχω καθόλου προσωπικές στιγμές»

«Τέλος πάντων, η πεθερά μου αποδείχθηκε οτι είναι αραχνοφοβική. Πριν μερικούς μήνες τρελάθηκε όταν είδε μία αράχνη απλά να είναι στην γωνία χωρίς να κάνει κάτι», έγραψε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας πότε του ήρθε η ιδέα.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε: «Ρώτησα την γυναίκα μου αν είναι ΟΚ, αλλά δεν της είπα το κίνητρό μου. Ο πεθερός μου έρχεται, αλλά η πεθερά μου δεν αντέχει να είναι στο ίδιο δωμάτιο».