«Στα 7 μου επέλεξα τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για πατέρα μου» – Η εξομολόγηση της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου

«Στα 7 μου επέλεξα τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη για πατέρα μου» – Η εξομολόγηση της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου συγκινεί με την εξομολόγηση που κάνει για τον “μπαμπά” της. Η Δανάη Μπάρκα το φετινό καλοκαίρι έκανε περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα». Ήταν στο πλευρό της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Το χειμώνα η νεαρή ηθοποιός και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα συνεργαστούν ξανά στο θέατρο Αλίκη και στην παράσταση «Τα ρούχα του βασιλιά».

Με αφορμή αυτό το νέο επαγγελματικό της βήμα, η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μία τρυφερή εξομολόγηση. Η εξομολόγηση αφορούσε τον γνωστό ηθοποιό που τον θεωρεί “πατέρα” της.

Η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Είναι το καλύτερο μου να μοιράζομαι σκέψεις και αισθήματα μου με κόσμο-μάλλον με παραέκαναν ευαίσθητη και επικοινωνιακή.

Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλαω όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω.. Γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε, συνήθως την ανεχόμαστε. Εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του.

Άρα απ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον αλλον, είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας. Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας. Αν τον συναναστραφείτε θα ξεχάσετε την ιδιότητα του ηθοποιού. Και θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του, την καλοσύνη του, την ευαισθησία του και την ξινίλα του που έχει πάντα πλάκα όταν εμφανίζεται.

Για μένα, ευτυχώς που τον ξέρετε μόνο σαν ηθοποιό. Γιατί είμαι τόσο κτητική μαζί του που θα έπρεπε αναγκαστικά να πολεμήσω για να σιγουρευτώ οτι αγαπάει περισσότερο εμένα απ όλους τους ανθρώπους που θα γνώριζε. Φέτος κάνει για πρώτη φορά τον μπαμπά μου στο θέατρο.

Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον αλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο. Τον χειμώνα λοιπόν,τα πρωινά, ο Χρήστος θα είναι ο βασιλιάς μπαμπάς μου κι εγώ η πριγκίπισσα κόρη του.

Στην ζωή ο Χρήστος θα είναι πάντα «αυτός που διάλεξα για μπαμπά μου» κι εγώ «αυτή που διάλεξε για κόρη του». Όσες ζωές κι αν ζήσω πάντα θα ψάχνω τον Χρήστο μου και θα του ζητάω να με μεγαλώνει, να με μαθαίνει πράγματα και να με αγκαλιάζει. Φέτος στα «καινούργια ρούχα του Βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη,ο Χρήστος θα αγκαλιάσει πολλά παιδιά κι εγώ άλλα τόσα!

Σας περιμένουμε με υπέροχο θίασο,υπέροχο έργο και μια τεράστια έκπληξη που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες! Καλή μας σεζόν! #θεατροΑλικη #παιδικήΠαράσταση», έγραψε στη λεζάντα χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0