Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν τριών μηνών έγκυος, αλλά η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε, ήμουν ερείπιο, θρηνούσα»

Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν τριών μηνών έγκυος, αλλά η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε, ήμουν ερείπιο, θρηνούσα»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Ελένη», το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Κίτσου στον Κώστα Τσουρό, στο Mega Καλημέρα, αναφέρθηκε σε μία πολύ άσχημη εμπειρία, όταν έχασε το μωρό της, ενώ βρισκόταν στον τρίτον μήνα της κύησης.

«Άκου, έχω πενθήσει γι’ άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω γιατί είναι γνωστό και είναι πολλά χρόνια πριν. Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν Αγίου Βαλεντίνου. Κι όμως πήγα στο νοσοκομείο δίπλα, στα πλατό τότε του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί. Δε μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, γιατί κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι ήμουν έγκυος. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι ότι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτάγανε όλοι τι έχω. Εγώ τώρα σαν χαρακτήρας! Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς. Ίσως γι’ αυτό και δε μοιραζόμουν πράγματα για εγκυμοσύνες, ειδικά, όταν αισθανόμουν ότι μάλλον είμαστε σε έναν πιο ασφαλή δρόμο γιατί φοβόμουν. Εγώ. Άλλος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν το συζητάει…

Μπορεί όταν το συζητάς να σε πληγώνει πιο πολύ. Να μην σε αφήνει να φύγει το μυαλό σου», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0