Κρήτη: Είπε στον σύζυγο πως πάει για ψώνια, εγκατέλειψε τα παιδιά της, πήρε 10.000€ και πήγε αεροδρόμιο

Εγκατάλειψη στην Κρήτη: Ο κακός χαμός στην Κρήτη με μια μητέρα, η οποία σχεδίαζε να εγκαταλείψει το σύζυγο και τα παιδιά της. Η γυναίκα αποφάσισε να πάει για ψώνια, αλλά δεν είχε σκοπό να επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ.

Το σχέδιο της είχε να κάνει με αεροπορικό ταξίδι σε άλλη ήπειρο. Ωστόσο, τα αντανακλαστικά του συζύγου την απέτρεψαν από το να το πραγματοποιήσει. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη δικαιοσύνη. Η αλλοδαπή Καλλονή είχε παντρευτεί τον Έλληνα επιχειρηματία και είχαν δύο παιδιά.

Τη συγκεκριμένη μέρα, το μεγαλύτερο παιδί δεν έδωσε το «παρών» στο σχολείο. Αντίθετα, ο επιχειρηματίας έμεινε στην έπαυλη με το μικρό βρέφος της οικογενείας. Όταν ο σύζυγος κατάλαβε πως αργούσε, κάλεσε τη γυναίκα στο κινητό, αλλά εκείνο ήταν κλειστό.

Έπειτα, την αναζήτησε κοντά, αλλά κανείς δεν την είχε δει. Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ από το σπίτι έλειπαν 10.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας υπέβαλε αμέσως μήνυση κατά της συζύγου του, η οποία και βρέθηκε στο αεροδρόμιο με το συγκεκριμένο ποσό σε μετρητά.

Για την ώρα, το Πρωτοδικείο ανέθεσε την επιμέλεια των παιδιών εξολοκλήρου από τον πατέρα τους, ενώ απομάκρυνε τη γυναίκα από τη συζυγική εστία. Επίσης, επέτρεψε την επικοινωνία της γυναίκας, με τα παιδιά της, αλλά μόνο για λίγες ώρες την εβδομάδα.

Εγκατάλειψη – Μαρίνα Παναγιωτάκη: «Ορθή, η απόφαση του δικαστηρίου»
Η δικηγόρος του πατέρα κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη, αναφερόμενη στην υπόθεση, έκανε την εξής δήλωση: «Ορθώς το Δικαστήριο, στην προκειμένη περίπτωση, που δεν είναι και η μοναδική, ανέθεσε την αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, δεδομένου ότι είναι ο μόνος κατάλληλος που μπορεί, υπό τις συνθήκες της οριστικής διάσπασης της έγγαμης συμβίωσης, να εξασφαλίσει σταθερότητα και ασφάλεια, για την ομαλή και υγιή ανάπτυξη των ανήλικων τέκνων του. Ο επιχειρηματίας και η ευρύτερη οικογένεια του, θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, Γεώργιο Μακρογιαννάκη και στον αξιωματικό υπηρεσίας βάρδιας, οι οποίοι έπραξαν τα μέγιστα προς ανεύρεση της μηνυομένης».