Βρήκε την απόδειξη από το δαχτυλίδι αρραβώνων και έκραξε άσχημα τον σύντροφό της. Γρήγορα όμως πήρε αυτό που της άξιζε!

Στις παλιές καλές μέρες, μια πρόταση γάμου αφορούσε τον άντρα που αγόραζε ένα δαχτυλίδι και έσκυβε στα γόνατα για να ζητήσει σε γάμο την σύντροφό του. Φυσικά, οι προτάσεις γάμου γίνονται όλο και πιο περίπλοκες καθώς περνάει ο καιρός. Σκεφτείτε: υποβρύχιες προτάσεις γάμου και κρυφές κάμερες.
Τα διαμάντια μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, αλλά σε έναν τέλειο κόσμο, το διαμάντι συμβολίζει τη δέσμευση και όχι τον καλύτερο φίλο της.

Δυστυχώς, ο κόσμος δεν είναι τέλειος και μερικές φορές το διαμάντι δεν είναι ακριβώς αυτό που «αρμόζει» να έχει μια νύφη. Μια γυναίκα μοιράστηκε την απογοήτευσή της για το «μικρό» δαχτυλίδι αρραβώνων της στο διαδίκτυο με την ελπίδα να συγκεντρώσει συμβουλές κι υποστήριξη. Ωστόσο, η κραυγή της για βοήθεια εξόργισε ορισμένους ανθρώπους.

Η χρήστης έγραψε:

«Ο σύντροφός μου, μου έκανε πρόταση γάμου με το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει – διαμάντι σε λευκόχρυσο μέταλλο. Ήμουν τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη γα την πρόταση που δεχόμουν, αλλά απογοητεύτηκα όταν είδα το δαχτυλίδι. Η πρώτη λέξη που μπήκε στο κεφάλι μου ήταν «μικρό».»

«Το δαχτυλίδι αρραβώνων πρέπει να είναι μοναδικό και πρέπει να σου αρέσει. Ως διαμάντι, θα ήταν επιλογή μου, αλλά είναι το χρώμα του χρυσού, το ντιζάιν και η μικρή πέτρα που θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει.»

«Ο μισθός του ένα ποσό 6 ψηφίων και είναι συνήθως πολύ γενναιόδωρος. Έχοντας δει την απόδειξη ξέρω ότι κατέβαλε 1.800 λίρες γι “αυτό, ποσό που είναι πολύ λιγότερο από ό, τι φανταζόμουν ότι θα είχε ξοδέψει σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι κοσμήματος.»

«Θα απογοητευτεί περισσότερο από μένα αν καταλάβει ότι δεν μου αρέσει, ενώ εκείνος πιστεύει ότι μου ταιριάζει.
Κάποιος στη δουλειά του, του είπε ότι «εάν σου παραπονεθεί σχετικά με το δαχτυλίδι, τότε δεν είναι το σωστό κορίτσι για σένα».»

«Στην ιδανική περίπτωση, θα ήθελα να επιλέξουμε ένα δαχτυλίδι μαζί που να άρεσε και στους δύο μας. Καθώς είναι κάτι που θα φοράω κάθε μέρα θα ήθελα να το αγαπώ πραγματικά και απλά δεν το κάνω. Βρέθηκε κάποια άλλη σε αυτή την κατάσταση; Τι έκανε;»

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πολλοί άνθρωποι που είδαν αυτή την ανάρτηση ήταν εξοργισμένοι από το πόσο αχάριστη ήταν η νύφη. Το δαχτυλίδι, κοστίζει 1800 λίρες, κάτι που σίγουρα θα περίμεναν πολλές γυναίκες.

Ένας είπε:

«Αν είχατε πει ότι δεν σας άρεσε το στυλ, θα ήμουν αρκετά διαφορετικός απέναντι σας. Αλλά αφού δεν είναι απλά μεγάλο και φανταχτερό… ακούγεται σαν να ενδιαφέρεστε περισσότερο για να δείξετε το δαχτυλίδι παρά για αυτόν.»

Ένας άλλος χρήστης γράφει:

«Θα έπρεπε να ήσουν ευχαριστημένη. Μιλάμε για αχαριστία…»

Ενώ άλλοι ήταν πιο συμπαθητικοί:

«Καταλαβαίνω ότι η δυσαρέσκεια σου δεν προέρχεται από το κόστος, αλλά από το γεγονός οτι θα το φοράς κάθε μέρα και δεν είσαι απόλυτα ερωτευμένη με αυτό. Μπορώ να δω και τις δύο απόψεις.»

Εσείς τι νομίζετε;

Πηγή fanpage.gr