Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θυμάμαι τα πάντα, τον πόνο, τον φόβο. Μου λείπει η ξεγνοιασιά και η ρουτίνα»

Με αφορμή την τριετη επέτειο επίθεσης με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με συγκινητικό τρόπο.

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον πόνο, τον φόβο, τις μικρές μυρωδιές, τις αφορμές. Αμέσως έρχονται σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος, βέβαια αυτό μου πήρε αρκετό καιρό να το φτιάξω. Είχα φόβο, εφιάλτες. Έχω περάσει πολλές φορές από το σημείο, είναι ένα σημείο που που η ζωή μου χωρίστηκε στα δύο, στο πριν και το μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά και η ρουτίνα, που τότε δυσανασχετούσα με την καθημερινότητα” είπε.

Πόσα χειρουργεία έχει κάνει μέχρι σήμερα;

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω κάνει 20 χειρουργεία. Δεν ξέρω πόσα θα κάνω ακόμα. Κάθε τέτοια μέρα βρίσκω λόγους να το γιορτάζω. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη για το πώς θα βιώσω εκείνη τη μέρα. Έχω να γιορτάσω επειδή ζω, το ότι τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πάνε καλύτερα. Κάναμε πάρτι στην παραλία, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Του χρόνου θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι και είστε όλοι καλεσμένοι».

Τέλος, όσον αφορά την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που της επιτέθηκε πριν από τρία χρόνια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε: «Δεν σκέφτομαι πώς θα είναι αν τη δω έξω, θα το διαχειριστώ εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει γιατί δέχτηκα την επίθεση με το βιτριόλι».