Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μπήκε στο πλατό και άρχισε να φωνάζει… σκότωσαν το Νίκο, σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μπήκε στο πλατό και άρχισε να φωνάζει… σκότωσαν το Νίκο, σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο»

Συγκλονιστική ήταν η συνέντευξη που έδωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή της Χρηστίδου σχετικά με την είδηση θανάτου του συναδέλφου της.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Θυμάμαι ότι τότε έκανα γύρισμα για μια σειρά του Mega και μπαίνει κάποιος στο πλατό και φωνάζει “σκότωσαν τον Νίκο, σκότωσαν τον Νίκο” και λέω “ποιον Νίκο;” και μου λέει “τον Σεργιανόπουλο” και παθαίνω σοκ. Δεν μπορούσα μετά, δεν έκανα τη σκηνή ποτέ. Έκλαιγα με λυγμούς κι έφυγα από το πλατό, δεν μπορούσα», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Παλαιολόγου είπε στη συνέχεια: «Με τη Λάμψη γινόταν πανζουρλισμός. Ταξιδεύαμε στη Ζάκυνθο και είχε μπατάρει το πλοίο επειδή ο κόσμος ερχόταν σε εμάς για αυτόγραφα».

Για τις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Δεν με σοκάρουν, ξέρω κάποια περιστατικά. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτές οι υποθέσεις θα έφταναν στη δικαιοσύνη. Και σε εμένα έχουν τύχει περιστατικά, όχι σε αυτό το βαθμό, αλλά μπόρεσα και τα διαχειρίστηκα».

Δείτε το βίντεο

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0