“Αυτά τα πόδια τα πλιάτς, αυτή η μεγάλη κοιλιά”: Η Άννη Θεοχάρη δείχνει την αλήθεια για το σώμα της & αποθεώνεται

“Αυτά τα πόδια τα πλιάτς, αυτή η μεγάλη κοιλιά”: Η Άννη Θεοχάρη δείχνει την αλήθεια για το σώμα της & αποθεώνεται

Τη «γυμνή» αλήθεια του σώματός της έδειξε η Άννη Θεοχάρη σε ανάρτηση που έκανε σχετικά με το body shaming.

Η ηθοποιός της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει χάσει το τελευταίο διάστημα αρκετά κιλά και συχνά, φροντίζει να κάνει δημοσιεύσεις στα social media, για να υπενθυμίσει στις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννη Θεοχάρη ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από τον φακό, φορώντας ένα σορτσάκι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Αυτά τα πόδια που έχουν κυτταρίτιδα και είναι κ λίγο πλιάτς, σε κρατάνε όρθιο, σε βοηθούν να καταφέρεις εκείνη την δύσκολη πιρουέτα και σε πάνε στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Αυτά τα χέρια που τα μπράτσα είναι λίγο μπλιάτς πάλι, κρατάνε τα αγαπημένα σου βιβλία, αγκαλιάζουν με πολλή αγάπη και βοηθούν! Αυτό το πεσμένο στήθος που σε ενοχλεί το βράδυ που κοιμάσαι, ανεβοκατεβαίνει σε κάθε ανάσα που παίρνεις χωρίς κανένα εμπόδιο.

Και αυτή η μεγάλη κοιλιά που χοροπηδάει όταν τρέχεις, την κρατάς όταν σκας από τα γέλια γιατί περνάς υπέροχα με τους φίλους σου. Δεν είναι το σώμα σου χοντρό ή αδύνατο ή άσχημο ή κατηγοριοποιημένο… Είναι ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ που σε βοηθάει να ζεις όπως επιλέγεις. Φρόντισε το με αγάπη και αγάπη θα σου δώσει. Ηρέμησε και κάνε ειρήνη μαζί του. Άλλαξε την οπτική σου. “Όλα είναι ίδια μόνο αλλάζει η γωνία που θα τα δεις”».

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0