Έλντα Πανοπούλου: Έκοψε ένα πράγμα που τρώμε όλοι και έχασε 32 κιλά – Η εύκολη δίαιτα που την άφησε μισή

Η Έλντα Πανοπούλου κατάφερε, όχι μόνο να χάσει 32 κιλά, ακολουθώντας συγκεκριμένα διατροφή, αλλά και να διατηρήσει το βάρος της, τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα, η ηθοποιός είδε τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της, μετά την απόφαση που πήρε να χάσει τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν, χωρίς άγχος.

Χωρίς να κάνει στερητική δίαιτα, η Έλντα Πανοπούλου μείωσε δραστικά την ποσότητα των γευμάτων της, χωρίς ν’ αποκλείσει από τη διατροφή της τα γλυκά και κυρίως παγωτό, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Τι απέφευγε να καταναλώνει η Έλντα Πανοπούλου
Η Έλντα Πανοπούλου περιόρισε στο ελάχιστο τη ζάχαρη και τα αναψυκτικά, ενώ έβαλε στη ζωή της τη γυμναστική, αλλά όταν δεν προλάβαινε να πάει στο γυμναστήριο, περπατούσε καθημερινά τουλάχιστον μιάμιση ώρα, ενώ το καλοκαίρι έκανε πολλή ώρα κολύμπι.

Πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον αναφέρει ότι η Έλντα Πανοπούλου έπρεπε οπωσδήποτε να πίνει 3 λίτρα εμφιαλωμένο νερό, τα αναψυκτικά απαγορεύονταν αυστηρά, πίνοντας μόνο 1-2 light την εβδομάδα και μόνο 1 ποτήρι κρασί, αν ήταν κάπου καλεσμένη.

Η εξομολόγηση της Έλντας Πανοπούλου για τα κιλά

Όπως υπογράμμισε η Έλντα Πανοπούλου «είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπτωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας, χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω. Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους».