Κλειστό λόγω πένθους: “Έφυγε” ξαφνικά η χαμογελαστή νηπιαγωγός “Κυρία Αθηνά ήσασταν η 2η μαμά για τα παιδιά μας”

Τη θλίψη σκόρπισε στο Ηράκλειο η είδηση ότι η νηπιαγωγός Αθηνά Τσικουδάκη έφυγε από τη ζωή στα 46 της χρόνια.

Η 46χρονη αφήνει πίσω τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της, αλλά και όλα τα παιδιά που “πέρασαν” από τα “χέρια” της ως νηπιαγωγός που ήταν και στα οποία στάθηκε σαν δεύτερη μάνα.

Η Αθηνά, ένας άνθρωπος χαμογελαστός, δοτικός και πολύ αγαπητός τόσο στους γονείς και τα παιδιά τους οποίους γνώρισε ως νηπιαγωγός όσο και στους συναδέλφους της μπήκε εντελώς ξαφνικά σε μια μάχη για τη ζωή της, η οποία την έστειλε στην Εντατική.

Έδωσε μάχη, πάλεψε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο παιδικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν στο Ηράκλειο παραμένει κλειστός σήμερα και αύριο, πενθώντας για τον χαμό της.

Συγκινητικά είναι τα “αντίο” που λένε γονείς των μαθητών της. “Για πολλές ώρες της ημέρας ήσασταν η δεύτερη μαμά σε πολλά παιδάκια, μαζί και στο δικό μας, που όλη την ημέρα όλο για εσάς μιλάει και όλο το όνομά σας λέει, σίγουρα κάτι θα κάνατε καλά για να μείνετε βαθιά χαραγμένη στη μνήμη ενός παιδιού, ξέρετε “τα παιδιά ξερουν”… Σίγουρα μέσα από το παιδί μας και από τη συμπεριφορά του καταλάβαμε από την αρχή κι εμείς σαν γονείς ότι το παιδί μας στο σχολείο είναι στα χέρια ενός εξαίρετου ανθρώπου, που με τη σειρά του μεταλαμπάδευσε το ήθος του, την καλοσύνη του, τους καλούς τρόπους, την αγάπη για τον συνάνθρωπό του, αλλά κυρίως την ευγένεια σε όλα τα παιδάκια που είχαν περάσει από εσάς….. Λυπάμαι πολύ, πραγματικά, τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά σας… Καλό σας ταξίδι στην αιωνιότητα ΚΥΡΙΑ Αθηνά…”, αναφέρεται σε μία ανάρτηση.