Πατέρας 4 παιδιών, πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πάμπλουτος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Λίνας Δρούγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Λίνα Δρούγκα και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος μακριά από τα φώτα και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Οpen, Λίνα Δρούγκα, παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο τον σύντροφό της, Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Ηappy Day.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες στον επιχειρηματικό κόσμο και δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων.

O Σπύρος Θεοδωρόπουλος υπήρξε παντρεμένος με τη Λούσυ Τσώλου και έχει αποκτήσει τέσσερις γιους. Πλέον έχει τη δική του «ομπρέλα» επιχειρήσεών του, τη νεοϊδρυθείσα Bespoke στην οποία συμμετέχουν όλοι οι έμπιστοι, επί σειρά ετών συνεργάτες του, αλλά και ο γιος του, Αντώνης.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, παρουσία των παιδιών τους και των κουμπάρων τους. «Τους είχα δει κάπου, ήταν μαζί και ήταν πολύ αγαπημένοι…», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής της.