Δύσκολες ώρες για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

Δύσκολες ώρες για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: Θετικός στον στρεπτόκοκκο – Το δημόσιο μήνυμα

Ο στρεπτόκοκκος έχει κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα και καθημερινά όλο και πληθαίνουν τα κρούσματα. Ανάμεσά τους ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσεί από στρεπτόκοκκο, όπως γνωστοποίησε μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram.

Δημοσιεύοντας στον λογαριασμό στο μια φωτογραφία, ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους του για την κατάσταση της υγείας του και προέτρεψε όσους έχει δει τις τελευταίες ημέρες και έχουν κάποιο σύμπτωμα, να κάνουν το σχετικό τεστ για να είναι σίγουροι.

«Είμαι θετικός στον στρεπτόκοκκο. Αν αγκαλιάσατε φιλιά, αγκαλιές τις τελευταίες 4-5 ημέρες και έχετε πυρετό ή πονόλαιμο, κάντε καλού κακού ένα strep test, είναι πανεύκολο. Λογικά σε δέκα ημέρες θα είμαι καλά. Αν όχι RIP», έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη δημοσίευσή του.

Σε επόμενη ανάρτησή του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μας έδειξε τα φάρμακα που βρίσκονται στο τραπέζι του, σχολιάζοντας χιουμοριστικά «αντίο ζωή». Ο δημοσιογράφος δέχτηκε τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση και τα μηνύματα με περαστικά των followers του.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0