«Έχασα το αγοράκι μου»: 5χρονος κατάπιε πινέζα και πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του, σε σοκ η οικογένεια

«Έχασα το αγοράκι μου»: 5χρονος κατάπιε πινέζα και πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του, σε σοκ η οικογένεια

Σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια ενός 5χρονου αγοριού που κατάπιε πινέζα από πίνακα ανακοινώσεων και λίγες ημέρες μετά κατέληξε.

Η μητέρα του 5χρονου Kyle Lewis δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τραγικό χαμό του.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς νιώθω. Δεν έχω λόγια. Δεν αισθάνομαι ότι είναι αλήθεια, δεν θέλω να το πιστέψω. Τον κράτησαν στη ζωή μέχρι να είμαστε έτοιμοι να τον αποχαιρετήσουμε. Δεν είσαι όμως ποτέ έτοιμος».

Ο μικρός Kyle Lewis που κατάπιε την πινέζα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Δεν τα κατάφερε. Οι γονείς του τον αποχαιρέτησαν για πάντα έξι ημέρες μετά τα πέμπτα του γενέθλια.

Ξεψύχησε στην αγκαλιά τους

«Η καρδιά του χτύπησε για τελευταία φορά ενώ τον είχαμε αγκαλιά», σημειώνει η οικογένειά του.

Οι εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον Kyle Lewis έδειξαν ότι από την πινέζα που κατάπιε είχε υποστεί βλάβη το 95% του εγκεφάλου του.

Η μητέρα του ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου που επέτρεψαν στην ίδια και τον σύζυγό της να βρίσκονται στο πλευρό του άτυχου 5χρονου που κατάπιε την πινέζα. Άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του.

«Μου λένε να είμαι δυνατή. Δεν είναι τόσο εύκολο. Έχασα το αγοράκι μου και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Είναι σαν να μην ξέρω πώς να νιώσω, τι να σκεφτώ, πώς να ενεργήσω. Αισθάνομαι σαν ρομπότ», αναφέρει η μητέρα του 5χρονου αγοριού.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0