Εξαφανισμένη απ’όλους η Όλγα Κιουρτσάκη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της “Δεν μπορώ να το διαχειριστώ”

Εξαφανισμένη απ’όλους η Όλγα Κιουρτσάκη στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της “Δεν μπορώ να το διαχειριστώ”

Η Όλγα Κιουρτσάκη δε βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί που όπως έχει αποκαλύψει θα είναι κορίτσι.

Η κόρη της Άντζελα Δημητρίου, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media, το βράδυ της Δευτέρας 12/6 προχώρησε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μετά από αρκετά μηνύματα που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η μέλλουσα μανούλα, αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες ενώ αποκάλυψε πως έχει μεγάλο άγχος και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις αρνητικές σκέψεις της, έχοντας μπει σχεδόν στην τελική ευθεία για τη γέννα της.

Δες την ανάρτησή της Όλγας Κιουρτσάκη
«Μου λέτε “δεν απαντάς ούτε στα μηνύματα μας, έχεις χαθεί, είσαι καλά” κλπ… Είμαι σε φάση άγχους… δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου και τις σκέψεις μου… έχω δεθεί ειδικά τις τελευταίες βδομάδες τόσο δυνατά με το μωράκι μου και είναι ακόμα στην κοιλίτσα μου… που ώρες ώρες ξεσπάω σε κλάματα συγκίνησης… ειδικά με τις κλωτσίτσες της και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα την πάρω στην αγκαλιά μου νιώθω την μεγαλύτερη ευλογία στην ζωή μου! Είμαι υπερβολική ίσως; Θα μου πεις κι άλλες γεννήσανε δεν κάνανε έτσι!

Κι εγώ θα σου πω έτσι σκέφτονται όλες οι μανούλες κι ας μην το δείχνουν κι ας μην το ομολογούν!!! Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας να μου γράψετε έστω ένα μήνυμα από αγάπη! Ξέρετε σνομπ δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω! Αλλά περνάω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου και την κρατάω σαν φυλαχτό. Σε λίγες βδομάδες αυτή η κοιλίτσα θα μου λείπει όπως και όλο αυτό το συναίσθημα που έχω αυτή την στιγμή, και για κάθε γυναίκα είναι μοναδική αυτή η περίοδος… ειδικά αν είναι το πρώτο της παιδάκι!!! Σας αγαπώ πολύ να μου προσέχετε!!!».

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2