Θρήνος για τον Νίκο Τερζόπουλο: ΙΧ έκανε αναστροφή, διέλυσε τη μηχανή του και τον σκότωσε

Θρήνος στον χώρο της μοτοσυκλέτας για τον άδικο θάνατο του Νίκου Τερζόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 10 Ιουνίου 2023, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Ένα Toyota Yaris, όπως αναφέρει το notia.gr, λίγο πριν το «Ιsland» έκανε αναστροφή με αποτέλεσμα να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον έμπειρο μοτοσυκλετιστή για να αντιδράσει αναλόγως.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και η μηχανή διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Αν και ο Νίκος Τερζόπουλος έφερε πλήρη εξάρτηση, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Σε βάρος του οδηγού του ΙΧ σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η κηδεία του Νίκου Τερζόπουλου θα γίνει σήμερα Τετάρτη (13/06/2023) στις 11:30 στο κοιμητήριο Σχιστού στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.

«Αγαπημένε μου συμμαθητή Nikos Terzopoulos φίλε συνοδοιπόρε φτάσαμε μαζί μέχρι τα 53 σου χρόνια έφυγες τόσο αθόρυβα που δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συμβαίνει σήμερα θα σε πάμε στην τελευταία σου κατοικία σαν φόρο τιμής φέτος στο αγωνιστικό μου κράνος θα γράφει το όνομα σου. Μαζί θα κάνουμε τούς αγώνες δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!!!!!», γράφει ένας φίλος του.