«Έπαψα να έχω χέρι, ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω μου»: Η τραγική σύμπτωση με τον Σταύρο Μπαλάσκα

Θύμα σοβαρού τροχαίου με τη μηχανή βρέθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ ανέβασε μια φωτογραφία στo Facebook ενώ λίγο αργότερα έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή για το πώς συνέβη το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του κοντά στο ΚΑΤ.

Ο ίδιος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο ΙΧ, που είχε παραβιάσει τον κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

«Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, “πλακωθήκαμε” στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά», περιγράφει ο Σταύρος Μπαλάσκας σε τηλεφωνική του σύνδεση στη Super Κατερίνα.

Η τραγική σύμπτωση είναι ότι πήγαινε στο ΚΑΤ, για κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού.

«Κόπηκε ο υπερακάνθιος, κόπηκε ο τένοντας, κόπηκε ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε», συνεχίζει ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ και σοκάρει.

Στη συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την εξαιρετική του περίθαλψη, αποκαλύπτοντας πως το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε διήρκησε συνολικά 2μιση ώρες και πως θα πρέπει να διατηρεί το χέρι του δεμένο για τρεις μήνες.