Έγκλημα στην Κω: Τα αλλάζει όλα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ρίχνει στάχτη στα μάτια των αρχών με μία κίνηση

Η υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 27χρονης από την Πολωνία στην Κώ συνεχίζει να απασχολεί τόσο τις αρχές αλλά και τους οικείους της καθώς υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα ενώ και οι απαγγελίες κατηγοριών από την αστυνομία αργούν δηλώνοντας πως εξετάζονται πολλά στοιχεία και σενάρια ακόμα. Ο 32χρονος υπήκοος του Μπαγκλαντές οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

O 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός τα αλλάζει όλα
Ωστόσο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star o 32χρονος τα αλλάζει όλα. Ισχυρίζεται πλέον πως δεν είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της. Ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

Ο συγκάτοικος του 32χρονου, με καταγωγή από το Πακιστάν ο οποίος και βρισκόταν στο σπίτι τους την στιγμή που βρισκόταν και η 27χρονη, επιμένει πως δεν την είδε και δεν άκουσε και τίποτα καθώς βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Αλλά αναφέρει πως μισή ώρα περίπου μετα την αναφερόμενη συνάντηση του32χρονο με την νεαρή κοπέλα, είδε τον 32χρονο να εισέρχεται στο σπίτι εμφανώς αναστατωμένος. ενώ σχετικά με την πρόθεση του κατηγορούμενου να φύγει στην Ιταλία για την οποία είχε βγάλει και εισιτήριο, δήλωσε άγνοια.

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: “Δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός” λέει ο Κατερινόπουλος
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ταξίαρχος εν αποστρατεία και ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας μίλησαν το πρωί της Τετάρτης στο MEGA σχετικά με την υπόθεση.

«Μου κάνει εντύπωση η κατηγορία της αρπαγής, αφού η ίδια έχει πάει στο σπίτι με την θέλησή της», σχολίασε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Και συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος: «Το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι. Αλλά όπου και να έγινε η μεταφορά του πτώματος ακόμα και 100 μέτρα, είναι απίθανο να μεταφέρθηκε από το ένα σπίτι στο άλλο από ένα άτομο μόνο. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι».

«Εδώ θα μιλήσουν τα στοιχεία και τα τηλέφωνα. Είναι σημαντική η αυτοψία του χώρου που βρέθηκε και οι πτωματικές υποστάσεις», τόνισε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Ο Γρηγόρης Λέων συμφώνησε με τον κ. Κατερινόπουλο ότι σημαντικά συμπεράσματα μπορεί να εξαχθούν από την αυτοψία και τις πτωματικές υποστάσεις.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν μιλάμε για ανεύρεση σωρού μετά από μέρες μιλάμε για αλλοίωση στοιχείων. Όμως, από την εμπειρία θα σας έλεγα, ότι θα έχουμε στοιχεία κυρίως από τον εργαστηριακό έλεγχο. Επίσης από τις τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να δοθούν απαντήσεις γιατί μπορεί να μην υπάρχουν έντονα σημάδια βίας».

Σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις ανέφερε ο κ. Λέων ότι ένα άψυχο σώμα δεν απεκκρίνει τις ουσίες που έχουν καταναλωθεί κι έτσι οποιαδήποτε ουσία πιθανόν να έχει ληφθεί οι ανάλογες εξετάσεις θα το δείξουν.

Ο κ. Λέων ερωτώμενος εάν είναι σωστή απόφαση να μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας, προκειμένου να ταφεί στην πατρίδα της απάντησε ότι από την στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι, τότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Καταλήγοντας ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε «δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, μην απορήσετε αν δούμε και εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών».