Τούμπα όλα: «Αυτός την πήρε όταν την άφησα εγώ», λέει τώρα ο Μπαγκλαντέζος, μεγάλη ανατροπή στο έγκλημα της Κω

Τούμπα όλα: «Αυτός την πήρε όταν την άφησα εγώ», λέει τώρα ο Μπαγκλαντέζος, μεγάλη ανατροπή στο έγκλημα της Κω

Ο 32χρονος και βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση και μετέπειτα δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε χθες στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί και δώσει την κατάθεσή του. Ο 32χρονος υπήκοος από το Μπαγκλαντές απολογήθηκε μόνο για την αρπαγή της 27χρονης καθώς κατηγορίες για τη δολοφονία δεν έχουν αποδοθεί ακόμα. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις επανειλημμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ενώ σύμφωνα και με όσα ανέφερε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπήρχε μια ενημέρωση από την αστυνομία προς την εισαγγελία ως προς τα αποτελέσματα των ευρημάτων.

Κως: Tα αλλάζει ξανά ο 32χρονος – «Την άφησα και την πήρε ο σύντροφός της»
Στο μεταξύ, ο κατηγορούμενος έχει αλλάξει την απολογία του και όλα όσα αναφέρει σχετικά με το περιστατικό και την επίσκεψη της 27χρονης στο σπίτι του. Ο ίδιος υποστήριξε πως η κοπέλα πήγε σπίτι του μόνο και μόνο επειδή εκείνη ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Έκατσαν εκεί και ήπιαν μερικές μπύρες. Στη συνέχεια, τη μετέφερε με το μηχανάκι στο μίνι μάρκετ από όπου την παρέλαβε ο σύντροφός της. Έκτοτε δεν γνωρίζει τι απέγινε η 27χρονη.

Ενώ κατάθεση έχει δώσει και ο συγκάτοικός του και υπήκοος Πακιστάν ο οποίος αναφέρει πως όσο βρισκόταν η 27χρονη στο σπίτι τους, ο ίδιος ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν την είδε.

+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1