Συνέλαβαν γιαγιά σε αεροπλάνο: Παράτησε την 8χρονη εγγονή της μόνη της, γιατί δεν ήθελε να χάσει την πτήση της

Συνέλαβαν γιαγιά σε αεροπλάνο: Παράτησε την 8χρονη εγγονή της μόνη της, γιατί δεν ήθελε να χάσει την πτήση της

Γιαγιά ξέχασε εγγονή: Μια 51χρονη γιαγιά βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν έγινε γνωστό πως εγκατέλειψε την 8χρονη εγγονή της στο αεροδρόμιο του Χιούστον στο Τέξας, προτού επιβιβαστεί σε μια πτήση προς την Ονδούρα. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του αμερικανικού αεροδρομίου.

Το απόγευμα της Τρίτης, υπάλληλοι μιας αεροπορικής εταιρείας παρατήρησαν ένα κοριτσάκι, μόλις 8 ετών, να κλαίει και να αναζητά τους γονείς του, σε έναν τερματικό σταθμό του εκτενούς διεθνούς αεροδρομίου Τζορτζ-Μπους. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν το περιστατικό, προκαλώντας θυμό και ανησυχία στο τηλεοπτικό κοινό. Η γιαγιά συνελήφθη και θα αντιμετωπίσει τις νομικές συνέπειες της πράξης της. Επίσης, το καλό του μικρού κοριτσιού είναι πλέον προτεραιότητα για τις αρμόδιες αρχές.

Γιαγιά ξέχασε εγγονή: Την ξέχασε στο αεροδρόμιο
Σύμφωνα με επίσημες αναφορές, το μικρό παιδί, που μιλάει ισπανικά, δήλωσε ότι η γιαγιά του το άφησε μόνο στο αεροδρόμιο προκειμένου να προσπαθήσει να προλάβει την δική της πτήση.

Ο Αουγκούστο Μπερνάλ, διευθυντής επικοινωνίας των αεροδρομίων του Χιούστον, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού, οι γονείς του την εγκατέλειψαν στο αεροδρόμιο για να πάρουν το διαβατήριο της , που είχαν ξεχάσει.

Το μικρό κοριτσάκι βρέθηκε μόνος του στην περιοχή του check-in, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν η 8χρονη και η γιαγιά της σκόπευαν να κάνουν κοινό ταξίδι.

Οι γονείς του παιδιού, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τις αρχές του αεροδρομίου και επέστρεψαν για να παραλάβουν την κόρη τους. Το παράξενο περιστατικό, προκάλεσε ανησυχία και αναταραχή, ενώ οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει τη διερεύνηση του θέματος για να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες και να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες νομικές ενέργειες.

Γιαγιά ξέχασε εγγονή: Τιμωρείτε η ανεύθυνη συμπεριφορά της
Η γιαγιά, η οποία είχε ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ονδούρα, αναγκάστηκε να κατέβει από το αεροσκάφος ύστερα από την παρέμβαση των μελών της ασφάλειας του αεροδρομίου. Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες που παρέθεσε ο Αουγκούστο Μπερνάλ, η γυναίκα τέθηκε υπό κράτηση από τις αρχές του αεροδρομίου λόγω της εγκατάλειψης της 8χρονης εγγονής της.

Οι λεπτομέρειες της παρέμβασης και οι ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στην ανάκληση της επιβίβασής της δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η εμπλεκόμενη γιαγιά αναμένεται να αντιμετωπίσει τις νομικές συνέπειες της πράξης της, καθώς η εγκατάλειψη ενός ανήλικου παιδιού αποτελεί σοβαρή παράβαση του νόμου.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1