Παγκόσμια θλίψη για την Μαντόνα: Άνοιξαν την πόρτα και την βρήκαν στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της

Αναβάλλει την επετειακή της περιοδεία “The Celebration”, η διάσημη ποπ σταρ Μαντόνα, μετά την παραμονή της στην εντατική, καθώς έχει υποστεί σοβαρή λοίμωξη.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, η παγκόσμια ποπ σταρ προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε σε «μια πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ».

Η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα, σημείωσε.

Η Madonna είχε ως στόχο να γιορτάσει την 40η επέτειο του σινγκλ της, Holiday, ξεκινώντας την παγκόσμια περιοδεία της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ωστόσο, τα σχέδιά της άλλαξαν μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

υγγενείς της δημοφιλούς ποπ σταρ μίλησαν στη Daily Mail για τη σοβαρότητα της κατάστασής της, φοβούμενοι ότι η Μαντόνα «θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη το περασμένο Σάββατο 24 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. «Περάσαμε αρκετές ημέρες ανησυχίας», τόνισε ο συγγενής της στη DailyMail, λίγες ώρες αφότου ο μάνατζέρ της ανακοίνωσε στους θαυμαστές της σε όλο τον πλανήτη ότι πάσχει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειάζεται χρόνο να αναρρώσει.

«Πιστεύει ότι είναι νεαρή όπως τότε και ότι είναι ανίκητη. Αλλά αυτή η περιπέτεια ήταν ένα σοβαρό ξύπνημα», σημείωσε ο συγγενής της Madonna στη DailyMail, εξηγώντας ότι η ίδια πίεσε τον εαυτό της εξαιρετικά σκληρά για να ετοιμαστεί για την περιοδεία της.

«Δεν ζει μια υγιή ζωή όσο θα έπρεπε για την ηλικία της και φαινόταν αδύνατη τους τελευταίους δύο μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι», συμπλήρωσε ο ίδιος συγγενής.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ σοβαρή στη ΜΕΘ «η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο», πρόσθεσε ο συγγενής της και εξήγησε ότι «γι’ αυτό το κρατήσαμε μυστικό το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα».

Οικογενειακή πηγή δήλωσε στη DailyMail ότι η ξαφνική περιπέτεια υγείας της Μαντόνα ένωσε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. «Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μαζευτεί», είπε ο συγγενής. «Θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει», σημείωσαν οι συγγενείς της, εκφράζοντας τον φόβο τους για την κατάσταση της υγείας της.