Φρικτός θάνατος για 28χρονη κοπέλα: Την βρήκαν νεκρή στον δρόμο οι περαστικοί, σκοτώθηκε με αδιανόητο τρόπο

Φρικτός θάνατος για 28χρονη κοπέλα: Την βρήκαν νεκρή στον δρόμο οι περαστικοί, σκοτώθηκε με αδιανόητο τρόπο

Πολλά ερωτηματικά εγείρει ο θάνατος 28χρονης ανώτατης τραπεζικής υπαλλήλου που έπεσε από τον 11ο όροφο του διαμερίσματός της στη Μόσχα.

Το μυστηριώδες σκηνικό στη ρωσική πρωτεύουσα έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε η υψηλόβαθμη αξιωματούχος της Loko-Bank, Κριστίνα Μπαΐκοβα, να μην έχουν διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με έναν φίλο στο διαμέρισμα όπου έμενε στη Μόσχα όταν έπεσε από το παράθυρο, στις 23 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη βρισκόταν στον 11ο όροφο της πολυκατοικίας με τον 34χρονη Αντρέι.

Εκείνος δήλωσε στις Αρχές ότι η Κριστίνα τον προσκάλεσε στο σπίτι της για ποτό, αλλά περί τις 03:00 τα ξημερώματα η 28χρονη βγήκε στο μπαλκόνι κι έπεσε.

Τότε ο Αντρέι κάλεσε ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά, αφού η Κριστίνα είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη εργαζόταν στην Moscow Credit Bank προτού αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου στη Loko-Bank.

Πρόσφατα γεγονότα στη Ρωσία έχουν εγείρει φόβους για επικείμενες απόπειρες δολοφονίας, αφού ο Yevgeny Prigozhin προσπάθησε να πραγματοποιήσει ανταρσία κατά της στρατιωτικής ηγεσίας στο Κρεμλίνο, μεταδίδει η Mirror.

Ο θάνατός της φέρνει μνήμες ενός χρόνου πριν, από τον θάνατο του 64χρονου προέδρου του πετρελαϊκού ρωσικού κολοσσού, Lukoil, του Ραβίλ Μαγκάνοφ, που «έπεσε από το παράθυρο νοσοκομείου». Είχε, ωστόσο, ασκήσει κριτική στην απόφαση του Κρεμλίνου για ρωσική εισβολή.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0