Τραγικό φινάλε: Αποκαλύφθηκε πώς πέθανε η γυναίκα που έψαχνε όλη η χώρα, τεράστιο το σοκ

Πώς πέθανε η γυναίκα που έψαχνε όλη η Αγγλία

Στις 27 Ιανουαρίου του 2023 μία 45χρονη Βρετανίδα εξαφανίστηκε. Πήγε τα παιδιά της στο σχολείο με το αυτοκίνητο και, όπως κάθε πρωί, πήρε μαζί της τον σκύλο. Πάρκαρε κοντά στο ποτάμι όπου έκανε την καθημερινή της βόλτα και ξεκίνησε να περπατά με τον σκύλο της χωρίς λουρί. Μιλούσε στο κινητό σε επαγγελματική κλήση. Κάποια στιγμή θέλησε να του βάλει το λουρί τότε γλίστρησε σε μια απότομη, σχεδόν κατακόρυφη, πλαγιά και έπεσε μέσα στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Όλη η Αγγλία άρχισε να την ψάχνει.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή: Υπέστη σοκ από το παγωμένο νερό και πνίγηκε
Έξι μήνες μετά, ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι η Νίκολα Μπιούλεϊ πέθανε από πνιγμό αποκλείοντας έτσι, όλα τα ευφάνταστα σενάρια που είχαν διατυπωθεί. Ο δρ Τζέιμς Άντελι κατέγραψε επισήμως τον θάνατό της ως ατύχημα, λέγοντας ότι έπεσε μέσα στον ποταμό και υπέστη “σοκ από το παγωμένο νερό”. Και πρόσθεσε ότι “δεν προκύπτουν στοιχεία αυτοκτονίας”, ένα σενάριο που είχε εξεταστεί εκτενώς με μέλη της οικογένειάς της να ζητούν να ανοίξει ο ιατρικός της φάκελος για να αποδειχθεί αν έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών.

Αποκλείοντας την ανάμειξη τρίτων, ο δρ Άντελι τόνισε πώς κανένας από τους περίοικους που βρίσκονταν στην περιοχή εκείνη τη στιγμή δεν είχε δει κανέναν ύποπτο, ενώ όλες οι δικές της ενέργειες δεν πρόδιδαν τίποτα διαφορετικό σε σχέση με την κανονική της ζωή.

Η εξαφάνισή της τις αρχές Ιανουαρίου είχε προκαλέσει τεράστια κινητοποίηση, σενάρια επί σεναρίων και εκτενείς έρευνες με εξειδικευμένα μέσα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Βρετανίδας Νίκολα Μπιούλεϊ ξεδιαλύνει μια υπόθεση για την οποία υπήρξε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον: Η 45χρονη πνίγηκε αφού έπεσε κατά λάθος από μια απότομη όχθη του ποταμού στα παγωμένα νερά.

Το στοιχείο αυτό συμπληρώνεται από τα αστυνομικά ευρήματα και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί: Εκείνη τη στιγμή η Νίκολα Μπιούλεϊ προσπαθούσε να βάλει το λουρί στον σκύλο της.

Η κατακλείδα αυτής της υπόθεσης είναι ότι η συνηθισμένη βόλτα μιας μητέρας δύο κοριτσιών, έξι και εννέα ετών, με τον σκύλο κατά μήκος του ποταμού Γουάιρ στο Σεντ Μάικλς, στο Λάνκασιρ, αποδείχθηκε μοιραία όχι εξαιτίας κάποιου ανομολόγητου προσωπικού μυστικού της ή εξαιτίας κάποιου νοσηρού νου, αλλά επειδή γλίστρησε.