Όλη η τύχη πάνω τους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο: Τα 4 Ζώδια που θα βγάλουν πολλά χρήματα όλο το καλοκαίρι

Όλη η τύχη πάνω τους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο: Τα 4 Ζώδια που θα βγάλουν πολλά χρήματα όλο το καλοκαίρι

4 ζώδια που θα «πνιγούν» στο χρήμα και στη τύχη, Ιούλιο και Αύγουστο

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος φαίνεται πως είναι «χρυσοί μήνες» για τα πέντε παρακάτω ζώδια, αφού θα δουν τις τσέπες τους να γεμίζουν χρήματα.

Ειδικότερα, τύχη βουνό φαίνεται πως θα έχουν έξι ζώδια, τα οποία θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο, όχι μόνο στα οικονομικά, αλλά και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, οι οποίες θα είναι στα καλύτερά τους.

Ιούλιος
Στη 01/07 έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Δία στον Ταύρο, αλλά ταυτόχρονα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, δυο όψεις σούπερ τυχερές, όχι μόνο για προσωπικές υποθέσεις, αλλά και θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών, αγορών, ταξιδιών.

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου – αρχές δευτέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 7 μέχρι τις 12 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αύγουστος
Αν και ο Αύγουστος, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή, δεν συμπεριλαμβάνεται στα θετικά διαστήματα, παρόλα αυτά, έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Δία την 1η Αυγούστου, που ευνοεί τη δράση και τον Ερμή και τον Δία στις 9 του ίδιου μήνα, που μπορεί να είναι βοηθητικό σε επαφές, γνωριμίες, σε ευχάριστες συναντήσεις και διακοπές.

Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι με γενέθλια αρχές δευτέρου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 11 μέχρι τις 16 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0